shis un tas

baa, tizlums - neraksts latvieshu burti. >:(

shodien mani virtuaalie draugi taadi klusi. neviens neko neraksta un nespamo. garlaic+gi. toties darbaa labi pastraadaaju. :)


peec darba pakliidu pa centru. gribeeju sagaadaat savam laptopam paarsteigumu - jaunu somu. esoshaa nav gana eerta. tomeer aplauzos. nu nafig man pirkt somu par 30 - 50 Ls, ja kompis maksaaja 100? lai viss paliek kaa ir.

* * *

sagribeejaas alu. pirmaa doma - uzzvaniit ND. vinjsh tur pat netaalu straadaa. roka jau sniedzaas peec telefona, kad apdomaajos - nav ko izaicinaat likteni. kas zin, kaa tas viens alus beigsies. parasti beidzaas veelu naktii. labaakajaa gadiijumaa. turklaat naudas man arii nav, lai tuseetu.

* * *

nejaushi iekliidu graamatniicaa. biju jau sen noskatiijis Bulgakova "Meistars un Margarita". Ls 1,28. nav dargi - varu atljauties.
ielikshu plauktaa pie paareejiem garadarbiem. lai gaida savu kaartu. varbuut arii kaadreiz sanjemshos un izlasiishu.
vajadziibas gadiijumaa varees arii kaadam cieminjam iedot palasiities - kameer es esmu izgaajis internetaa. a to vinji atsakaas lasiit visaadus bakunjinus, kadafi un niiches. labaak, redz, jau n-to reizi lasiis Jerofejeva "Moskva-Petushki". bet citu praatiigu graamatu man sheit nav.
starp citu, mani aarkaartiigi paarsteidza shii cieminja lasiitspeeja - to Jerofejevu piebeidza kaadaas 2 stundaas. man bi taads talants. tad nebuutu naacies mociitu to Bakunjinu 2 gadus. un Niichi ar' es buutu piebeidzis. nemaz jau nerunaajot par Kadaffi un to pashi Jerofejevu. peedeejo es meegjinaaju lasiit reizes 2 - 3. taalaak par kaadu 13.lappusi netiku. veel aizvien nebaidzu briiniities.

* * *

no liktenja neaizbeegsi. naaksies vien ahovakar dzert alu. piezvana visaadi un saka, ka dariit neesot ko. esot jaadzer alus. pie manis. nu ko padariisi - alus paliek alus. atteikt nedriikst. kaa tas viss beigsies - redzees.

Comments

rakstiishu ;)))
raksti. gaidīšu. ;P~
Nekur jau es nepazudīšu! "Kādu laiku"

March 2013

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Powered by Sviesta Ciba