criminally volga
skaitiet zvaigznītes
komunistiskā sestdienas talka 
18.-Apr-2009 11:25 am
kas tas atkal par volodjas stilu - bezmaksas talkot!? mūsu sētā talka jau bija pa visām iepriekšējām dienām - mauriņi nogrābti, malka šķūnītī sanesta, dobes saraktas un samēslotas, zeme izlīdzināta. viss čikiniekā! bet tie, kas uzķērušies uz demagogu āķa un talko sabiedriskajās vietās, ir reāli streiklauži - paši sev un citiem kolektīvi atņem apmaksājamu darbu un iespējas nopelnīt. un pēc tam vēl žēlojas par masveida bezdarbu!

tādam birkam jau izdevīgi, protams. pasvilpj tik un entuziastiskā muļķa tauta saskrien un izdara to, par ko būtu jātērē piķis no tik dārgā un mīļā budžeta. tagad nav ne sētniekam jāmaksā, ne kādam citam. maciņš pilns, pilsēta tīra! tas jau nekas, ka tukšie vēderi turpina rūkt, kuru pilsētvaldi tad tas uztrauc!? kurā vēl kapitālistiskā valstī notiek šitādi komunistiski absurdi? starp citu - interesanti, kurš štokenbergs šito ļeņina ideju šogad atdzīvināja? bija tak jau veiksmīgi piemirsta!
Comments 
18.-Apr-2009 08:14 pm
Tomēr, man liekas, tur ir arī kāds audzinošs un tādā ziņā labs blakusefekts. Teiksim, iet tur ģimene ar saviem maziem vai pusaugu bērniem kopā tīrīt to mežu, un, redzot to piecūkoto, piemaisiņoto, piepudeļoto drazu kaudzi, jādomā, ka tas bērns taču nemetīs tos savus sūdus pēc tam mežā.

Es saprotu, ka šis mans teksts izklausās pēc muļķīga aģitācijas raksta kādā sestdienas žurnālā, bet man patiešām tā šķiet, turklāt arī neobjektīvs, jo pats šorīt pēc četru stundu gulēšanas un vēl pālī, pamatīgu paģiru nomocīts, ņēmu un pielasīju divus lielos maisus ar tiem mēsliem, sakopjot ar draugiem kaut nelielu teritoriju Ķengaragā, daudzīvokļu māju ieskautu dīķa malu.
18.-Apr-2009 11:31 pm
tas laikam kā kuram. mani tāda pedagoģija vienmēr ir rosinājkusi tikai uz pretējo. bet tas, ka pēc brīvas izvēles darīti labie darbi, tas tak labi! vai ta es pret to!? tikai par!

es tak tikai par tām garāmpalaistajām darbavietu vakancēm un atbildīgo amatpersonu nolaidību un tiešo pioenākumu nepildīšanu!
This page was loaded Jun 26. 2024, 9:44 pm GMT.