criminally volga
skaitiet zvaigznītes
komunistiskā sestdienas talka 
18.-Apr-2009 11:25 am
kas tas atkal par volodjas stilu - bezmaksas talkot!? mūsu sētā talka jau bija pa visām iepriekšējām dienām - mauriņi nogrābti, malka šķūnītī sanesta, dobes saraktas un samēslotas, zeme izlīdzināta. viss čikiniekā! bet tie, kas uzķērušies uz demagogu āķa un talko sabiedriskajās vietās, ir reāli streiklauži - paši sev un citiem kolektīvi atņem apmaksājamu darbu un iespējas nopelnīt. un pēc tam vēl žēlojas par masveida bezdarbu!

tādam birkam jau izdevīgi, protams. pasvilpj tik un entuziastiskā muļķa tauta saskrien un izdara to, par ko būtu jātērē piķis no tik dārgā un mīļā budžeta. tagad nav ne sētniekam jāmaksā, ne kādam citam. maciņš pilns, pilsēta tīra! tas jau nekas, ka tukšie vēderi turpina rūkt, kuru pilsētvaldi tad tas uztrauc!? kurā vēl kapitālistiskā valstī notiek šitādi komunistiski absurdi? starp citu - interesanti, kurš štokenbergs šito ļeņina ideju šogad atdzīvināja? bija tak jau veiksmīgi piemirsta!
Comments 
18.-Apr-2009 01:35 pm
nebūtu slikti, fakts.
tikai tad jau zajavas vajadzētu komponēt, un, varu derēt, pirmais gadījums aizšautos līdz tiesai, kurā būtu ļoti iebiedējoša paraugprāva
18.-Apr-2009 01:37 pm
pie mums jau te tiesas mīl, cik var spriest :)
18.-Apr-2009 01:45 pm
atvaino, ka atgādināju, atgādināsu vēlreiz :)
kā jums tur sastāv? pārsūdzējāt? ir cerības?
18.-Apr-2009 01:52 pm
viens labs cilvēks man sarunāja labu advokātu, kas uzrakstīja man supervienkāršu apelāciju, tad vēl viens labs dzejnieks aizdeva valsts nodevu - 90ls - nu un iesniedzu un iemaksāju 2 dienas pirms termiņa beigām. tas viss vēl vilksies ilgi, gadu, ja ne ilgāk. tiktāl viss. cik saprotu virsfrekvenču gaudošana sabiedriskajā ēterā arī pieklususi. neesu gan gūglējis ne tad, ne tagad, bet iekšējā sajūta saka, ka pieklususi :) nu i labi. esmu pieņēmis savu sliktā briesmoņa lomu un miers mājās. ja tā apelācijas tiesa arī visu pagriezīs otrādi, cerams, tas nekur nekādos medijos neatspoguļosies. pietiek jau. lai tai meitenei tiek.
18.-Apr-2009 01:59 pm
tiešām nav slikti
un ko advokāts saka? ir kaut kādas iespējas uz samierināšanos?
18.-Apr-2009 02:07 pm
saka, ka tiesnesis bijis pillā. viss būšot labi. es personīgi to visu vairs vispār neaatiecinu uz sevi. nav man vispār nekāda sakara ar to lietu. ko gribu, to rakstu. un rakstīšu arī turpmāk. ja kādam gribas vārīt putru, lai vāra, diskutē un šmikskutē, bet mani lai liek mierā.

lai diskutē par ingu ābeli. ko nediskutē par viņu? viņas literatūra simtkārt augstvērtīgāka. bet nē - jāpiesienas maniem 2 sūda teikumiem un jāizsmērē pa visu latviju. apbrīnojama valsts, goda vārds.
18.-Apr-2009 02:14 pm
ko gribu, to rakstu. un rakstīšu arī turpmāk
----------
pats galvenais, pārējais hujņa
18.-Apr-2009 01:42 pm
un sētniecei paļinai goļiščukai mūža ieslodzījums
18.-Apr-2009 01:48 pm
sētnieces tikai namapsaimniekotājiem :)
This page was loaded Sep 28. 2024, 1:38 am GMT.