fantastikal -
Otrdiena, 30. Septembris 2008 21:34
bišķīt par daudz mammas. es gribētu atkārtoti atrasties tālāk no viņas. viss jau labi, tikai ātri sagurstu, un spēka vairs nav. vienreiz gandrīz kliedzu. tas ir tik muļķīgi, ka vienkāršas lietas kļūst smagas! man rodas sajūta, ka vispār nedrīkstu izteikt savu viedokli, jo tad tas uzreiz tiks krasi apstrīdēts un nolikts, plus vēl būs jāklausās ilga moralizēšana un pavēles, kas liks man vai uzsprāgt no tā, cik viņas ieteikumi manai dabai šķērsi. bet viņai cīnīties pretī ir grūti, kā pret mūri.

Garastāvoklis:: nulle

9CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

sickboy
sickboy
sickboy
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 00:08

man ir liidziigi ar muteriiti, tomeer galiigs muuris vinja tomeer nav.


ReplyThread
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 20:50

hah, a man ir socioniskā revīzija, māte igo :/


ReplyThread Parent
sickboy
sickboy
sickboy
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 22:18

vai tad jeseenjinam nebija jaamoka igo? es nezinu, kas ir mans braaliiti, bet vinjsh no beerniibas mani terorizeeja. nu jau mees vairaak kaa gadus 10 nerunaajam, savaadaak buutu viens otru nositushi. a maate man dimaa.


ReplyThread Parent
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 22:37

jā, bet ekstraversija, sensoritāte un racionalitāte padara igo par spēcīgāku (jesēņins skaitās visvājākais tāpat). un manai mātei ir pshihosofiski 1. gribasspēks (tas apakštips tāds)... kas šajā gadījumā nozīmē, ka viņa ir diezgan nesatricināma. un, ja man rodas apslēptās, melanholiskās histērijas, māte sāktu satraukties holēriskā garā, kas novestu pie mana holērisma un pē. visvairāk ciestu es, jo man uzspiež, un man nav citas izejas, kā vien pieņemt. nelīmējās kopā.
dimā un igo tač līdzīgas vērtības :D


ReplyThread Parent
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 22:40

vienīgais, ka es zinu, ka manai mātei laika izjūta neeksistē, un nav tādas "šis ir brīnišķīgs, iedvesmojošs mirklis, kuru nedrīkst satricināt!" sajūtas. to no bērnības zinu :D

cik noprotu, revīzija darbojās tā, ka tas, kurš teik revidēts, ienīst revidētāju. tā kā igo necieš jesēņinu. jesēņins necieš džeku. džeks necieš gabēnu. gabēns necieš igo.


ReplyThread Parent
sickboy
sickboy
sickboy
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 22:46

nez, es neticu tam, ko tu noproti, man loiekas, ka naids naak no otra. :) mans braalis ir driizaak dzheks nekaa igo un vinjsh mani ieniida un veel visus savus draugus jau no agras beerniibas noskanjoja pret mani. es nezinu vai es varu kaadu ieniist, zato es vareetu panjirgaaties. bet kas man cilveekos nepatiik - ja tie apvainojosas tur, kur neesmu pat nekaa ljauna domaajis, kur vinji vienkaarshi paarprot manas kaut kaadas izpausmes.


ReplyThread Parent
platformene
platformene
Kartupeļu baseins
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 23:07

varbūt... es vadījos pēc tā, ka man atkal nepatīk tie, kuri lieki lielās un no sevis uzpūš nez ko, un tad vēl prasa, lai visi viņiem pakļaujās un kārto viņu nekārtības. lai strādā nepārtaukti kaut kāda muļķa labā, kurš ik pēc brīža aplami sevi slavē. lūk, to es redzu džekos. igo man reizēm pat patīk, jo viņi ir emocionāli ekspresīvi un izsmalcināti, izjūt citu neērtības, saprot cilvēkus.
to neciešanu izdomāju pēc tā, ka katra sociotipa demonstratīvā funkcija norāda uz to, kas viņiem citos patīk (un ko vēlētos mācēt). bet tie, kuri mūs revidē - tiem šī funkcija ir pati pēdējā


ReplyThread Parent
sickboy
sickboy
sickboy
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 23:19

Simpaatiju truukums veel nenoziimee nepatikshanu. Nu taadu nepatikshanu ar riebumu. Man tie tur shtirlici gandriiz vienmeer saakumaa ir patikushi pirms vinji man saaka gruziit un taa taalaak. Nu es nezinu nevienu dzheku, bet pieljauju, ka man patiik mans braalis, bet tur neko nevar dariit, ka taadas attieciibas sanaaca.


ReplyThread Parent
mena
mena
mena
Trešdiena, 1. Oktobris 2008 13:52

Mammai menopauze, meitai pusaudžu krīze, vot i visas problēmas!!


ReplyThread