fantastikal -
Sestdiena, 13. Marts 2010 23:28

16CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

safe
safe
Svētdiena, 14. Marts 2010 17:34

Tas nu gan bija ļoooti pretrunīgi.
"kas nezkāpēc uzskata, ka tas ir nenormāli pievilcīgi izskatīties pēc kaut kāda pazemes radījuma."
"bet ok, es nevaru noliegt, ka viņas izskatās labi".

Tas, ka meitene ir tieva un redzama TV nenozīmē, ka Tev ir tiesības saukt viņu par pazemes radījumu vai dajebkā aizvainot. Jo tas tikai norādītu uz to, ka Tu esi maza bulciņa ar pārāk daudz sakābušu pildījumu iekšā.

Tas kam vajadzētu būt ir, ka cilvēkiem nav aizspriedumu pret to tievs/resns. Jebkurš izmērs ir pievilcīgs, ja to pareizi prot pasniegt. Var nepatikt, protams, bet nevienā gadījumā tas nenozīmē, ka būtu jaizmanto kaut kādas pagrīdes rupjības.


ReplyThread Parent
wraa
wraa
labdien, es esmu vājprāts
Svētdiena, 14. Marts 2010 19:05

patiesībā es pati esmu tāda pazemes radība (tas gan nekad nav bijis mans mērķis, tas tā vienkārši ir sanācis), kas grib draudzenei pateikt, ka kaulainums nav sinonīms skaistumam.
mani vienkārši kacina tas, ka visas sievietes vienā balsī kliedz, cik skaisti un labi ir būt tievai, bet es vasarā nespēju uzvilkt peldkostīmu, jo negribu skaitīt man veltītos 'tu vispār ēd?' jā, tajos brīžos es arī būtu laimīga, ja cilvēkiem nebūtu kaut kādi aizspriedumi.. galu galā - ķermeņa forma taču neko nepasaka par pašu cilvēku, par viņa saturu.


ReplyThread Parent
safe
safe
Svētdiena, 14. Marts 2010 19:29

Jā, uz pludmali es arī labprātāk ietu, ja tur apkārt nebūtu nevienas dzīvas dvēseles.
Kā arī gribētu nošaut to, kurš kādas random stundas laikā pagriežas pret mani un saka:"safe, tu esi tik tieva".
Bet nekad neesmu uzskatījusi sevi par neglītu, kā arī ir ķermeņa daļas ar, kurām lepojos, varbūt tās nav krūtis vai dibens, bet, piemēram, rokas, kājas, kakls, vēders. Ir jāmāk sevi nest utt.

Es vienkārši nesaprotu kādēļ ir tā jārunā par cilvēkiem. Protams, brīžos pati neesmu labāka attiecīgi uz apaļiem cilvēkiem, bet arī tam ir robežas un jebkurā gadījumā zinu kādēļ tādas lietas nāk no manis ārā.

Vispār kaut kāda plaša tēma.


ReplyThread Parent