puukas kuukas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:35: Cerēju krievu netā atrast padomus, kas jāizdara dzīvoklī, lai tas nepārdotos. Kādreiz mana draudzene, rebel Dace no filz.faka šādam nolūkam ar baloniņu pūta uz sienām "fuck off" un tamlīdzīgus saukļus. Varbūt jums ir kādas tikpat burvīgas idejas?

Comments

[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:20. Aprīlis 2021 - 11:25
(Link)
Varu aizdot savu trako kaimiņieni, kas nāks piepisties katram potenciālajam pircējam par to, ka nedrīkst mest uz zemes garneļu astes.
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:20. Aprīlis 2021 - 12:15
(Link)
parasti saukļi nepalīdzēs, jo gan jau potenciālais pircējs tāpat gribētu veikt remontu. bet bailīgāku varētu atturēt lietuvēna krusti un visādi ezotēriski skaitļi uz sienām/griestiem. kas gan varētu arī īpašnieku pamudināt pārtraukt īres līgumu.
kad pirkām dzīvokli, tad viens no jautājumiem bija - vai var dzirdēt kaimiņus. ja pircēji nāk, kad jūs esat uz vietas, noteikti vajag teikt, ka tā jau viss labi, bet var dzirdētu katru kaimiņu soli, sevišķi vakaros, kad visi mājās. gan tos, kas virs, gan tos, kas blakus dzīvo. un arī, ka viņi (kaimiņi) bieži mēdz klausīties mūziku ļoti skaļi, arī vēlos vakaros. nu un tamlīdzīgi. vēl var teikt, ka ūdens spiediens ir mainīgs - dažreiz labs, bet ļoti regulāri diezgan slikts, biežāk no rītiem, kad jātaisās uz darbu vai tml. lai veicas! :)
[User Picture]
From:[info]piene_ne
Date:20. Aprīlis 2021 - 13:27
(Link)
pirms nedēļas tikos ar vīrieti, kurš pārdeva 9vietīgo busiņu. Viņš to bija iegādājies no kādas baznīcas Vācijā, par ko liecina arī joprojām uz busiņa esošie reliģisko organizāciju logo un uzraksti. Man līdzi bija atnācis Imants Daksis, un pārdevējs, ieraugot viņa pieres tetovējumu, izteica šaubas par vēlmi busiņu pārdot, apvaicājoties, vai neesam sātanisti.
[User Picture]
From:[info]tiga
Date:24. Aprīlis 2021 - 11:09
(Link)
nu vot tā, zīmes palīdz!
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:21. Aprīlis 2021 - 18:25
(Link)
varbūt var ieviest kādu asiņainu stūrīti, iepriekš te notikusi slepkavība, nav izdevies atmazgāt, bet tā viss ok, spokojas tik reizēm.

es reiz nejauši aizbaidīju savus skaļos kaimiņus, pastāstīju, ka obligāti durvis kopīgam koridoram jāslēdz, jo pie manis reiz bijis zaglis,kas bija reāls gadījums. pēc nedēļas izvācās.
Powered by Sviesta Ciba