PHz superblociņš - Metaļurgs [bloks|kalendārs|spamparāde|autors]
PHz

[ autors | sc userinfo ]
[ kalendārs | MEGA!!! ]

Zibenstakas
[Paskat tik:| SpampamparādeKārtībai jābūt!OKomentiņiES ]

Metaļurgs [2014-02-16|22:55]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tagi|, ]

Toties, klausoties Ījaba 3. nacionālisma lekciju, aizmigu uz grīdas un arī jutos atvieglots.

Citās ziņās Lattelekom savu pikseļaino televīzijai līdzīgo biezeni par velti vairs vispār nevienam nedod. Un nevajag arī, visus jēdzīgos (lasi - VFS) latviešu raidījumus tāpat var 2x labākā kvalitātē noskatīties Vimeo. Vai arī LTV pašas arhīvā.
zibenstakaiekomentēt

Komentiņi:
Kas:[info]hessin
Cikos:2014. gada 16. Bebruāris plkst. 23:46
(zibenstaka)
es vienreiz gribēju noskatīties to Mārtiņa Sirmā ceļojošos raidījumus, bet lattelecoms laikam bija uzlicis ķepu un nekur internetā raidījumu nebija. Nu nekas, gan jau tik labi tie raidījumi nebija..

Un kas tas par stilu filmēt lektoru no sāniem/lektors neskatās kamerā? Un pa virsu likt grūti salasāmu tekstu? (retoriski jautājumi). Cik nu man pieredze no interneta universitātēm, ja ir sliktas kvalitātes (visos aspektos) video, tad diezgan ātri nogurst un tādus labāk boikotēt.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2014. gada 16. Bebruāris plkst. 23:55
(zibenstaka)
Sirmais ir foršs :) Un vispār nav tik traki, arī pašai LTV tagad ir normāls bezmaksas arhīvs - http://www.ltv.lv/lv/kulta-edieni/

Par lekcijām - man šīs abas lietas īpaši netraucēja, un likt tekstu pa virsu liekas diezgan viltīgs izgudrojums, lai nav jālēkā starp lektora ģīmi un prezentācijas bildi. Šodien gan pamanīju, ka skatīties uz ekrānu (vismaz nacionālismā) vispār nav pārāk lielas vajadzības, tāpēc varētu novilkt arī MP3 un izmantot, piem., kaut kur ceļā - https://soundcloud.com/luopenminded
Kas:[info]hessin
Cikos:2014. gada 17. Bebruāris plkst. 00:49
(zibenstaka)
uff, uzrakstīju komentāru, bet ciba paziņoja par datubāzes problēmām. Slinkums rakstīt visu vēlreiz, bet es ne tagad, ne toreiz ltv arhīvā nevarēju atrast pilnus Sirmā raidījumus, tikai 0.5-5 minūšu sižetus.
[User Picture]
Kas:[info]phz
Cikos:2014. gada 17. Bebruāris plkst. 00:57
(zibenstaka)
Opā, un es pirms brīža iemetu aci un likās, ka ir pilnie - laikam vēls un aci vajag atpūtināt. Iespējams, ka Lattelekoms kārtējo reizi ir visu sabojājis!