02 January 2011 @ 11:18 pm
 


Ziemassvētkus mēs sagaidījām Kuldīgas slimnīcas bērnu nodaļā. Bija rūķis ar dāvanu, bija salatēvs ar konfekšu maisu, bija vēl viens salatēvs ar miesassargu un sniegbaltīti un piparkūkām un vēl bija koncerts ar rūķa palīdzi un dāvanām.









Bet jauno gadu sagaidījām mājās. Vispirms mīļi ģimenes lokā ar Lauru un mammu. Bērnistabā bija eglīte un svētku galds, pie kura sēdēja teju visas Lauras lelles un bija arī padomāts par mūsu abiem mājas kaķiem... Mēs ēdām no leļļu trauciņiem kūku un dzērām sulu no leļļu krūzītēm... Un tad ārā kopīgi ar brīnumsvecītēm paniekojāmies...





Īsi pirms pusnakts ar Ēriku devāmies uz kalnu, mācīties ar snovbordu apieties, kur arī sagaidījām Jauno gadu. Tieši pusnaktī visi pacēlāji apstājās un tika sarīkota lokālā uguņošana. Bet mēs sēdējām uz dibeniem sniegā, sabučojāmies un novēlējām viens otram laimīgu jauno gadu. Un tad jau Jaunajā gadā iesnovojuši devāmies mazliet ciemos. Galu galā 6 no rīta saldi ieritinājos blakus bērnam, apmierināta ar dzīvi un sevi :) Laura, pusmiegā jūtot, ka ieritinos zem segas, man satraukti jautāja: mamm, vai tu uz tā kalna arī redzēji raķetes!!??! :) Redzēju, redzēju :) Abas kopīgi modāmies tik ap 12 dienā :)



 
 
( Post a new comment )
Shelly[info]shelly on January 3rd, 2011 - 07:06 am
Skaisti!
(Reply) (Link)