22 October 2009 @ 09:34 am
 
Teju katrs otrais amerikānis brokastīs edot sausās brokastis, aplejot tās ar pienu vai jogurtu.
Man vienmēr tās sausās brokastis likušās tāda māžošanās. Kā karums, našķis, bet ne jau nopietna maltīte, kādām būtu jābūt brokastīm!

Vārdu skaot, ēdu tagad kaut kādu musli, gar zobiem griežas auzu paŗslas un mēģinu sakošļāt cietus āblu gabaliņus, pa vidu iestrebjot aukstu pienu un labi saprotu, kāpēc šī putra manā šķīvī man vienmēr likusies tāda māžošanās vien. varu izēst kaut vai 3 bļodiņas - kuņģis jutīsies pārbāzts, bet ne es paēdusi.
 
 
( Post a new comment )
You won't remember me.: милый поросенок[info]denija on October 22nd, 2009 - 12:20 pm
Es parasti auzu pārslas ar augļu gabaliņiem apleju ar siltu ūdeni, lai ievelkas un kļūst mīkstas (uz 3-5 minūtēm), tad lieko ūdeni no bļodiņas noleju un apleju putru ar jogurtu. Ēst sausas un cietas pārslas (vienalga auzu vai musli vai kellogsus) man arī nepatīk.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 22nd, 2009 - 12:37 pm
hmz.
tas nu būs izteikts gaumes jautājums.
man atkal ļoti nepatīk, kad paŗlsas ir izmirkušas pienā/jogurtā un kļuvušas kā putra. man patīk stingra konsistence, ja tā var izteikties :)

man gan ir aizdoma, ka es vienkārši neesmu mērķauditorija šiem produktiem. Thats all.
(Reply) (Parent) (Link)