07 February 2008 @ 03:19 pm
Laura ieslēgta mašīnā  
Mašīna mistiski aizslēdzās, atslēgai/pultij esot aizdedzē. Un Laura palika mašīnā. Sākumā omulīgi spēlējās un revidēja manas somas saturu. Beigās kliedza un raudāj apilnā balsī. Un mēs neko nevaram darīt, pašiem raudāt gribas. spēlēties un ķēmoties - viss vienladzīgs, ārā no mašīnas tikt.
Labi, ka Rīgā tagad esam (vakarā cerams būsim jau mājās). 25min gaidījām SOS servisu, samaksājām 55Ls. Degpunkts ar mistiski blakus pagadījās, laikam šodien (rīt?) būs sižets. Pat katru cenu gribēja mūs pierunāt runāt kamerā. Es teicu - filmēt varat, samontējat, lai diktors ierunā informāciju, bet mēs paši nē. Kārlītis par katru cenu mēģina pierunāt: uzgrieziet muguru kamerai, uzliksim sjeai melnu apli priekšā. visādi.
Mans telefons palika mašīnā, Jāņa telefons, zvanot uz 112, izlādējās. Bija paspejis pateikt, kas noticis, nosaukt neprecīzu adresi un gribēj azināt, kā rīkoties šādos gadījumos. Reuzltātā saruna pārtrūka. Pēc 10-15min atbrauca Ātrās reāģēšanās brigāde, taču tā arī aizbrauca, jo, kā viņi teica: mēs 5min varam uztaisīt kabrioletu. Būs jum svienīgais crysler neon kabriolets :) Izvēlējāmis gaidīt SOS vīru. Pa smuko atmūķēja, tikai sālīti gan :( Kārlītis pa katru cneu gribēj apierunāt, lai vīrs ļauj sevi filmēt darbībā. Šis nē un nē (visai saprotami, nav ko reklamēt šo lietu mazun lielgadīgiem puikām). Tomēr operators no otras puses caur mašīnas stiklu tomēr filmēja :) Vispār kā sižetu meklētājiem un sagatavotājiem - cepuri nost. Mēģina visādi panākt, lai būtu gana interesants sižets.

Tagad vēl pie dr. Spuriņa un tad mājās.
Šodien sākas žurkas gads pēc ķīniešu horoshopa. Spēcīgi.
 
 
( Post a new comment )
Ilse Kahrklis[info]ld on February 8th, 2008 - 11:13 am
ārprāts
(Reply) (Link)