27 November 2007 @ 10:56 am
 
vakar savai apņemšanai mācīt bērnam gulēt bez mammas blakus un zem segas atmetu ar roku. man viņas totāli pietrūkst. Tā jau bērnu dārzā pa dienu prom, i vēl mājās liegšu mīļošanos? man pašai šausmīgi gribas tā mīļi saritināties, padziedāt, pažūžot, just, kā bērns ieritinās manā līkumiņā, fonā kluss radio. Ek, nelaupīšu ne sev, ne Laurai šīs izjūtas. Vismaz ne tagad.

Braucot no bērnu dārza, atkal bija stopētājs. Puika, kāda 5 klase. Nokavējis pilsētas autobusu uz centru. Tā jau ir, tas uatobus nso pastendes baigi reti brauc. Nokavē un čušs. kamēr braucām, šis stāsta, lai tikai bērnu pastendes skolā nelaižot, jo tur esot nejauki skolēni. Bijis pat laiks (vēl ir?), kad vecāko klašu skolēni sarunā un piekauj to skolēnu, kurš ienāk skolā pirmais.

Un vaska svecēm dakts izdevās vienkārši brīnišķīga. Visamz tam sevces resnumam bija ideāaali.
 
 
( Post a new comment )
[info]lapsa123 on November 27th, 2007 - 11:13 am
fū, nu tad beidzot miers un bērziņš bērna mocībām pirms miega. :)
es par to pirmo rindkopu. :)

viņi tik ātri aug, es ne pret ko nemainītu, tās vakara(pirmsaizmigšanas) mīļās kopā būšanas zem segas, un mēs vēl arī pupojam.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 27th, 2007 - 12:12 pm
ai, es ar itin bieži atceros pupošanu un to, cik ļoti man pietrūka, kad to pārtraucu. bet vajadzēja, vajadzēja :( savādāk bērnu galīgi savākt nevarēju, neko citu neēda, gulēja tik pie krūts, es biju nomocījusies bezrežīmā. nepratu uzreiz pareizajā gultnē visu palaist un begās sanāca tā, kā sanāca :(
(Reply) (Parent) (Link)