20 September 2007 @ 12:47 pm
 
Skaļa uzmundrinoša mūzika un prom,aizlidojam prom no visa netīrā un viss ir labi.
Dauzoties ar sīko atkal brillei kāja nolūza (Laura jau paspēja manām jaunajām brillēm vienā rītā, kamēr pusmodā pa gultu vārtījos, nolauzt kājiņu un es to salīmēju). Ieliku lēcas. Tāda sajūta, ka asums pilnīgi cits. Bet pie datora grūti strādāt. viss šilierējas. bet neko darīt, kamēr netikšu līdz veikalam pēc superlīmītes.
 
 
( Post a new comment )
Shelly[info]shelly on September 20th, 2007 - 12:50 pm
Tev tās lēcas nav par stipru? Lēcām jābūt mazliet vājākām nekā brilles, citādāk tiešām ir "par asu".
(Reply) (Thread) (Link)
no_smoking[info]no_smoking on September 20th, 2007 - 04:37 pm
tieši otrādāk - lēcām ir jābūt stiprākām par brillēm, atrodas tuvāk acij nekā brilles, un nezinu, kas tik veel ;) tādēļ brilles parasti ir 0.5-2 dioptrijas vājākas, nekā lēcas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 20th, 2007 - 07:36 pm
nezinu, vai tainsība tev vai shelly. bet zinu, ka atšķirība no briļļu stirpuma bija gan
(Reply) (Parent) (Link)
no_smoking[info]no_smoking on September 21st, 2007 - 12:08 am
oj, domaaju vienu - rakstu pavisam ko citu, tikko pieleca, ka muljkjiibas sarakstiiju:) - leecas ir vaajaaks, jo tuvaak acij heh.

Bet es jebkuraa gadiijumaa izveelos leecas, nost ar taukainiem stikliem, nertiibaam gjeerbjot dzhemperus/kreklinjus, leecas neaizsviist, utt utjpr:)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 21st, 2007 - 12:21 am
jā, tas viss ir par labu lēcām. Tikai - man nez kāpēc no lēcām spiež (?) acis. zinu, ka kādreiz tānebija. vai nu šī firma acīm vairs neaptīk, vai kā. Dažbrīd galīgi sagurusi sajūta acīm, tā, ka gribas ņemt laukā. tādu kā smaguma sajūtu rada uz galvu spiež. Nezinu. ZInu, ka agrāk nekādu šādu diskomfortu (lai arī nelielu) nejutu. Biju pie acu ārsta, domāju - moš lēcas neriktīgas. vienalga nekas nemainījās. laikam pati vairs neesmu piemērota :D
ja nebūtu šīs mistiskās neērtības tad manā gadījumā paliek čakarēšanās (citreiz ātri, citreiz ilgi) ar ielikšanu. man mūždien viņa uz pirksta paliek :D
(Reply) (Parent) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 20th, 2007 - 07:37 pm
nemaķu teikt. man it kā salonā pārbaudīja redzi tiešu uz kontaktlēcām. varbūt kaut kas mainījies pa šo laiku.
par asu it kā nav. bet ir asāk kā brillēm tas gan. (bet brillēm tie stikli man regulāri netīri. nesaprotu, no kurienes tie putekļi un tauki tur uzrodas)
(Reply) (Parent) (Link)