19 November 2006 @ 02:16 pm
 
Tā vot, pienācis tas mirklis, kad kādam no gultas ir jāaiziet, jo trijiem vietas par maz. Loģiski, ka tas būs vīriec.
Pēdējās 3 naktis Jancis ir izfīrēts no gultas un guļ uz grīdas. Tā kā naktīs grūti gāja, vieglāk un mierīgāk bija, ja Lauriņa visu nakti guļ man blakus, bet gultā trijiem nav gana brīva gulēšana. Gulēt jau var, vietas pietiek, bet Laura guļ uz muguras, rokas izpletusi un viena pati aizņem tik pat vietas, cik es. Un, lai naktī nebūtu mums jāsatrcuas, ka noguļam viņai roku/sānu/galvu, tētis pieteicās iemēģināt dzīvokļa grīdu. Saklājām i tūrisma paklājiņus, i citādas segas apakšā, bet vienlaga pa cietu esot. Šonakt mēģināsim atjaunot kārtību - laura savā gultiņā, tētis savā :)
 
 
( Post a new comment )
[info]lapsa123 on November 19th, 2006 - 05:40 pm
:)) malači
cik tad Jums gulta ir plata?
mums 160 un trijatā guļam jau otro nedēļu. :)))
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 19th, 2006 - 05:46 pm
tagad mums ir 140 plata. Kad dzīvojām Rīgā, tad gan bija lielais hipdodrms - 215x170. Uuuh.. tur gan sagulētu bez problēmām un arī nokrist no gultas praktiski nebūtu iespējams.
(Reply) (Parent) (Link)
Lyr[info]lyrfeel on November 19th, 2006 - 07:03 pm
Es arī paredzu, ka šitā man ar var gadīties...

Bet es jau tagad esu pieradusi, ka Peka bieži guļ otrā istabā uz dīvāna, piemēram, kad viņš visu nakti pie kompja strādājis un uz rīta pusi atlūzt. Tad viņš nenāk man blakus, bet turpat ar visām drēbēm izlaižas pie kompja. Man jau tas nepatīk... Bet, jāatzīst, ka man izgulēties tā ir vieglāk :D Ja vajadzēs sīcīti blakus likt, ta vieta būs
(Reply) (Link)