26 September 2006 @ 10:56 am
 
es "uzkaros" uz vienas konkrētas tējas. Pēc tam uz citas. Sākumā visu laiku izvēlējos piparmētru, tad sarkano Karkādi, tagad melno karameļu tēju.
Nez kāpēc biju/esmu iedomājusies, ka forši ir katru reizii dzert citu tēju un tā. Bet ne vella negribas to citu tēju, tikai šī brīža akatuālo :)
Jā, un vakar ar manu piepalīdzēšanu Laura apvēlās arī no muguras uz vēdera. Tiesa gan pavisam neveikli un mammai vajadzēja kārtīgi palīdzēt, bet nu ļoti viņai gribējās :)
 
 
Noskaņojums: krūzītē dziest karameļu tēja
 
 
( Post a new comment )
[info]lapsa123 on September 26th, 2006 - 10:59 am
bet ja Tu tā konkrēti lieto vienu tēju, pieniņu tas kaut kā neiespaido?

nu malacīte meitenīte!
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on September 26th, 2006 - 11:06 am
vispār neiespaido gan. Patiesībā es par to nebiju pat satraukusies/ sadomājusies. Un nav jau taa vienas teejas lietoshana tik iztiekta: apmēram 3-5dienas viena teeja pa kaadaam 3-5 krūzītēm dienā.
Hm. Uzrakstīju un sapratu, ka ir gan izteikti :D Bet ar pienu viss ir ok, atkal tas ir daudz un pietiek Laurai, lai arii vinja ir izdomajausi man eest gandriiz ik pa 1,5h. es nezinu, kaapeec taa - varbuut tagad vinjai augshanas periods :)
Starp citu, tagad atcerējos, ka kaut kur lasīju, ka lai pavairotu pienu, jādzer daudz kartas (ljoti siltas) teejas. Un laikam vislabāk bija tieši barošanas laikā. Nezinu, mīts vai patiesība.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]lapsa123 on September 26th, 2006 - 11:20 am
jāizmēģina, lai apstiprinātu vai noliegtu! :)
(Reply) (Parent) (Link)
Shelly[info]shelly on September 27th, 2006 - 02:39 pm
Man tas pats ar mūziku. Uzkaros uz vienas, un tad tikai to vajag. Un ar ēdieniem tāpat.
(Reply) (Link)