06 April 2006 @ 09:14 pm
 
āa un par tām stokmana trakjaām dienām - tie tak nav tik drausmīgi lētu cenu, lai stāvētu tajās nenormālajās rindās un vispār ālētos pa to veikalu. Vismaz es neko tik apdulinoši lētu neredzēju.

Fakts, ka kaut kam nomesta cena - un? daudzos veikalos mēdz būt preču izpārdošanas, bet šitādu psihozi neesmu manījusi. Psihoties stokmanī un stāvēt milzīgās rindās laikam ir stilīgi. Lai var stāstīt - vot, kā es tur stāvēju un grūstījos!
 
 
( Post a new comment )
the casual unintellinget[info]casiopea on April 6th, 2006 - 09:18 pm
njaa, turklāt lielai daļai nocenoto mantu ir defekti. Ne uzreiz pamanāmi bet ir.
turklāt lielākā daļa pērk tās mantas kas nav ar tlaidēm laikm domājot , ka atlaides ir visam. vispār frīkains iespaids rodas uz to visu skatoties.
(Reply) (Link)
antagonist: placebo[info]elvira on April 6th, 2006 - 10:06 pm
bet tusiņš!
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 6th, 2006 - 10:19 pm
;D
nu jaa, neiedomaajos!
(Reply) (Parent) (Link)
Lyr[info]lyrfeel on April 9th, 2006 - 12:04 pm
Abās iepriekšējās reizēs, kad šitie trakumi bija, gāju tik uz smaržām skatīties, abas reizes nopirku kaut ko smuku, kas bij par vairāk kā pusi lētāks. Tas man tāds vienīgais labums no tā Stokmeņa. Ja sāktu mesties uz visiem krikumiem, sīkumiem, tad jau bez algas paliktu pirmajā dienā... Man ir daudzas kolēģes, kas šitā paspēja iekrist 8))) Pat īsti nejūtu līdzi viņām, jo, nu, pašu vājības vainīgas... 8)) Es visus štruntiņus Drogās ar atlaidēm katru mēnesi varu dabūt... Vai Āgenskalna tirgus 2. stāvā.... :DD Drēbes? Pati varu sašūt, pāršūt, vai palūgt māsīcai šuvējai... Visādi var :D
Don't fall for the tricks, people! 8))
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on April 9th, 2006 - 03:48 pm
mhm!
Un par tiek siikumiem un krikumiem - tos tieshaam visu laiku var nopirkt par aptuveni taadaam pashaam cenaam, tikai citos veikalos un jaapaskataas.
(Reply) (Parent) (Link)