22 February 2006 @ 03:32 pm
 
vienbrīd likās, ka viss +/- nostājies pa plauktiņiem ar konkrētu nāktones ievirzi. tagad nebūt par to vairs neesmu pārliecināta.
Bija tā doma pirkt 1istabas dzīvoklīti Talsos. ņemot bankā aizdevumu. pēc tam, kad to atdotu, ieguldīt naudu mammas mājiņā Talsos un pārvākties uz patstāīgu dzīvi tur. bet tas būtu ne agrāk kā pēc 5-7 gadiem.

a varbūt tomēr to dzīvokli neņemt? masu mediju turklāt vēl runā par cenu bumu un, ka šīs cenas kaukad drīz kritīšoties.. turklāt parātīgāk varbūt uzreiz mājā ieguldīt līdzekļus un to paplašināt, nevis taisīt starplaiku ar dzivokli, kurš tā īsti nemaz nepatīk (atrašanās vieta, pagalms, ņemot vērā, ka tur mazam bērnām jādzīvo.

Ar vēsu prātu man aizvien vairāk un vairāk šķiet, ka nav ko ākstīties - jāiegulda nauda mājā, viedojot piebūvi, tur ir arī zaļā zona, blakus nav lielo ielu, ir privātmāju rakons, sīkajam tak tas ir svarīgi un arii mums, ka var dārzā mierīgi mazo palaist paspēlēties... Tādā gadījumā sanā gan atteikt dzīvokļa īpašniekam, jo tur jau it kā mutiski visu esam apsolījuši un pat dzivokļa atslēgas jau ir... Bet salīdzinto likmes, tas it kā nieks vien ir. Kā Jancis teicās, sajūta, kā uz plāna leda. bet manī aizvien vairāk un vairāk nostiprinās izjūta, ka cietā zeme ir tur, kur māja. Un tā dom apar dzīvokli jāpārtrauc.
 
 
Noskaņojums: domiigs
 
 
( Post a new comment )
[info]astora on February 22nd, 2006 - 03:39 pm
māja ir vēŗtība vairak ka uz vienu sezonu un kam gan dzīvoklis, ja tur nepatīk- bojāt savu noskaņojumu kaut kādās četrās sienās ,ja var iziet laukā, lai paelpptu svaigu gaisu, nevis ,kad blenž kaimini no pretējās mājas? kam to vajag. ja ir iespēja cīnies par to, kur varētu aizsakt nākamo ,aiznākamo utt paaudzi :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 22nd, 2006 - 03:53 pm
man jau ar taa maajas padariishana labaak patiik. It sevishkji, ja reiz njem to aizdevumu bankaa, tad kaapeec jaanjem prieksh dziivoklja, ja var njem prieksh maajas remonta/paplashinaashanas!
Vnk dzivoklja pirkshanas piedaavajaums nokrita kaa no zila gaisa un par visai izdeviigu cenu, taapeec negribeejaas laist garaam. Bet dziivot viennoziimiigi buutu eertaak maajaa. Galu galaa tur esmu pati daljeeji uzaugusi! :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]astora on February 22nd, 2006 - 04:09 pm
tad kāpēc bojāt dzīvi, ja nepatīk dzīvoklis? paplašini māju ,tur vienmēr būs ko darīt, a ko darīsi dzīvoklī? neko.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 22nd, 2006 - 04:19 pm
dziivoklii seedeeshu un gaidiishu, kad aatraka vareeshu tikt maajaa ;D
(Reply) (Parent) (Link)
[info]zanda on February 22nd, 2006 - 10:15 pm
nu kameer juus shitaa njemsieties, tikmeer siicis piedzims, i vispaar nebuus kur palikties!
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 23rd, 2006 - 09:30 am
nevaig uzreiz tik pesimistiski!
tur jau taa lieta, ka ir. Un vnk jautaajums, ir kuraa vietaa ieguldiit naudu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]cocacola on February 23rd, 2006 - 11:55 am
ĀĀĀĀĀ MĒS VISI MIRSIM
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
wasted paint[info]iekodeets on February 24th, 2006 - 09:28 pm

!

(Reply) (Parent) (Link)
[info]arsens on March 6th, 2006 - 11:05 am
maaja
Protams es buutu par maaju bet vieniigais kopaa ar senchiem dziivot moraali gruti, es patc nodziivoju 15 gadus lai arii 1 maajaa un atsevishkjaas istabaas bet darzs kopiigs... atceroos kaa no mana miiljotaa maurinja katru gadu pa paadi ~ 20 cm tika nogrizti milziigajaam pukju dobeem, taa ka kaju ne kur paspert. A mees jaunie tak tuseet daarzaa gribam ne rubiit.
Tad veel ja siikais uzrodas, ir atshkjiriigi uzskati par audzinaashanu, (vecmaaminjas parasti stipri izlaizh mazbeernus un tad ir gruuti)
(Reply) (Link)