22 February 2005 @ 11:53 pm
 
ar zupchix tiiri forshi izklaideejaamies leļļu teātrī :) :)))
man par pārsteigumu izrādījās, ka kultūras akadēmijas 4.kursa students (nu tie, kas tur ņēmās pa skatuvi) ir sens paziņa no Talsiem. pārsteiguma moments no tā viedokļa, ka nejūtu laiku ejam. Man joprojām šķiet,ka mēs visi jorpojām mācamies vidusskolā ar visām tai piederošajām fīčām... Mm, jā, tas puika mani sauca par pieneni. hh.

un vēl jādomā, ka kaukādai saistībai ar gaļu un manu pašsajūtu arī ir. Pēc tejātera aizgājām paņammāt. pieštopējos pilna un uzreiz arī parādījās tā debīlā trauksems izjūta. Asociācijas ar dzeloņdrāti, kas sažņaudz sirdi, ar asumiem uzārdod gaļu, radod smeldzi. Nesakarīgi, bet kaukā tā. Kad gribas ar nagiem ieķerties, izplēst to kauko no krūtīm laukā un izberzēt pret asfaltu. Norīvēt. Grūti tā. :/ Ganrīz ņēmu un atkal aizskrēju, gandrīz pazvanīju, gandrīz padevos savām narkotikām, kas nav lietojamas ne ārīgi, ne iekšēji, tikai garīgi.
Nu, kāpēc, man šitā?
 
 
Skan: Bjork - Atlantic
 
 
( Post a new comment )
zupcis[info]zupcis on February 23rd, 2005 - 12:14 am
bij labs teāteris :)
Iesaku pievērsties veģetārismam, paskaties uz indiešiem, mierīgi tādi cilvēciņi, ne viņiem stresi ne trauksmes ne kas.

Par to gaļu runājot, man viens fanātisks veģetārietis reiz stāstīja:
Tu iedomājies, lopiņš, viņš tiek izvilkts no savas dabīgās vides, atrauts no aploka un kaut kur bezjēgā vests, viņam jau iestājas nervozitātē. Viņš tiek ievests telpā, kurā viņam nekad nav sanācis būt. Pamazām sāk izdalīties adrenalīns. Un tad viņš ierauga cilvēku ar nazi rokā, kas viņam pamazām tuvojās, un tad veic nāvējošo triecienu sirdī. Visas šīs negatīvais: Bailes, izmisums, sašutums, neizpratne, viss tas tīri ķīmiski paliek lopiņa asinīs, tātad arī gaļā, kuru mēs lietojam uzturā. Tātad, ēdot šādus produktus mēs uzņemam visas šo lopiņu pirmsnāves emocijas.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 23rd, 2005 - 12:20 am
nu jā, par tām lopiņa negativajām emocijām, kuras it kā pārņemu pati, lietojot viņu uzturā, - kaukāds līdzīgs štuks mums te jau bij.
hh, bet man gaļa garšo!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zupcis[info]zupcis on February 23rd, 2005 - 12:22 am
man jau arī :)
(Reply) (Parent) (Link)
snark[info]snark on February 23rd, 2005 - 12:45 am
tad tur teātris vai gaļa vainojami? :-))))
ja gaļa, tad atceries, ka
- jāizrāda cieņa pret noslaktētajiem dzīvniekiem un to miesas jāaprij pilnībā (tik, cik to ir piedāvāts, kaulus var atstāt)
- laba recepte ir asiņains steiks + alus pietiekamā daudzumā. ļauj ātri un nepastarpināti (bez aizspriedumiem) redzēt savas saknes, ieraugot saknes, jautājums par veģetārismu atceļas automātiski. Nu bet tas, protams, nenozīmē, ka pašai jāmetas medībās vai uz lopkautuvi.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 23rd, 2005 - 12:51 am
vainojama bija galja, imho
un es jau apeedu visu to galju, kas man bija uz shiivja tai eedienaa!
buus tas steik sjaaeed. vinjshir jeels vai kaa?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
snark[info]snark on February 23rd, 2005 - 08:46 am
Nu kā pasūta. Labi izceptu, mēreni ceptu, asiņainu (kas nozīmē tikai pavisam nedaudz apceptu - pusjēlu).
Aizvien izvēlos pēdējo variantu.
(Reply) (Parent) (Link)