21 February 2005 @ 10:13 pm
 
apmaldiijos, kaukur tur, kur ir purvciems un pljavnieki. braukāju ar trojebusiem, konduktori mani sēdināja un pārsēdina'ja, beigu beigās staigāju ar kājām. palika auksti. bet bija okei. ja ir austiņas, tad var staigāt da jebkādus gaisa gabalus. Man šitā pazuda laiks. pēdējoreiz tas bija 4dien, kad ar kājām gāju no zolitūdes uz ziepniekkalnu. un tagad atkal - šovakar. pazūd laiks. Kā dūmi skurstenī. Mhm. Un tagad man sāp galva un acis. Pieļauju iespēju, ka būšu saaukstējusies. ne-gri-bu! es nevēlos gulēt gultā un skaitīt neesošas mušas. es vēlos siltas rokas.

aizgāju uz 1 lekciju LU - uz to win 2000serveru administreshanu. nezinu, cik uz sho kursu cileeku ir pierakstiijushies kopumaa (izveeles kurss), bet shon bijaam kādi 10 cilvēki. Un vēl atkal nosecināju, ka aig diktofonu. Papētīju lekcijus arakstu un sapratu, ka tas būtu makten noderīgs pasākums. pat papētīju jau neta veikalus. diemžēl ir tā, ka neko no viņiem nesaportu :/ neta veikalu aprakstos par to preci informācija ir nu ļoti skopa, man neko neizska apliks nosaukums un cena :/ Ceru rīt paspēt kādā veikalā ieiet un varbūt to pārdevēji mācēs man ieteikt kauko. galu galā man vaig tikai ierakstīt lekcijas ;]

nee, taa galva saka saapeet paaraak traki &&@&#^!)#_!
 
 
Noskaņojums: eeeh
Skan: Bjork - One Day
 
 
( Post a new comment )
snark[info]snark on February 21st, 2005 - 10:29 pm
Var gadīties, ka diktofons būs jāslēpj. ne katram pasniedzējam tādi gājieni patīk, tādēļ ieteicams nopirkt verķi ar piespraužamu mikrofonu.

p.s. Tik tiešām mūsu dienās W2K administrēšanu māca univerā? :-))) Да куда ж это мир катится!! :-)

(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 21st, 2005 - 10:36 pm
mhm, māca gan. pie tam ar uzsvaru par maikrosoftiskajiem padomiem, ieteikumiem un piedāvātajām stratēģijām.
(Reply) (Parent) (Link)