21 February 2005 @ 01:33 pm
 
vēlies redzēt emocijas? vēlies saprast?
iztukšojies.

un - nekad, nekad, lūdzu neaizmirsti, ka pasaule elpo. Jā - pielāgo realitāti sev, nevis raudi, ka tā iesper tev pa pakaļu. Viņs sper tikai tiem, kas to ļauj. Viss ir attieksmē un galvā. hh.

Jo vairāk nosodīsi, jo spēcīgāka tapšu. mazāk saistību paliks, mazāk pienākumu iekļauties robežās. mazāk jāierāda. Tu palīdzi nomest ķēdes. Tie, kas ir, tie paliek. Vai tu zini sajūtu, kad neesi redzējis cilvēku gadu, pat divus, trīs, bet satiekot - ir sajūta, ka tikāties vakardien. Nav pārmetumu vai neērtības par ilgo klusēšanas mirkli, jo vienmēr viņš ir elpojis tevī. vienmēr. nav jāpiesien pie sevis ar dzīpariem un nav jāgaida, lai es rīkotos tā, kā tu savā prātā to gaidi. Tev šādi cilvēki ir? Man ir. Trīs. 2as meitenes un puisis. Ar puisi ir nedaudz jocīgi, bet viņš iekļaujas šai kategorijā.

piecelties var tikai tas, kas ir nokritis. Tu visu laiku elpo dubļus un esi iesprūdis. Tu, mhm, tu. Es nezinu, ck no tiem, kas izlasīs šos vārdus, tos attiecinās uz sevi, bet rasktīts ir domājot par vienu konkrētu cilvēku, bet piedēvēt varētu vairākiem.

naivums un idealisms. cinisms.

un vēl - spēks.
 
 
Skan: Joe Cocker - Sweet Little Woman
 
 
( Post a new comment )
[info]esinja on February 21st, 2005 - 01:36 pm
ar atgrieshanos :)
to peedeejo uz sevi neattiecinu, lai gan biki notashkjiijusies esmu!

bucha ;)*
(Reply) (Link)
markizs[info]markizs on February 21st, 2005 - 01:37 pm
vilkam bek.
(Reply) (Link)
zupcis[info]zupcis on February 21st, 2005 - 01:37 pm
esi welkomēta atpakaļ :)
(Reply) (Link)