20 January 2005 @ 08:05 pm
 
jāreģistrējas nākamajam semestrim. Un esmu izvēles preikšā:
Poll #5778 kuru?
Open to: All, results viewable to: All

Kuru no šiem izvēlēties? (kas būtu vnk?)

View Answers

MS WINDOWS 2000 administreshana (dod pēc tam kaukādu sertifikatu)
10 (71.4%)

MS VISUAL BASIC (ir gadijies kauko inenopietni chakareet ieksh Excel macro vb, bet tas laikam ir sarezhghitaak, ne?)
4 (28.6%)



varbuut kaads zina kaadi ir nosaciijumi, prasiibas, lai nokaartotu sesiju shajos prieksmetuos (kaugan maz ticams, ka kaads no jums te to zina ;P)
 
 
( Post a new comment )
zupcis[info]zupcis on January 20th, 2005 - 10:39 pm
Lasot visus entos forumus, kuros notiek visāda veidi strīdi starp windows piekritējiem un opensoursistiem tā arī nav iespējams pie kāda konkrēta viedokļa nonākt. Protams, ka visam ir savi plusi un mīnusi. Bet nu vienīgais pēc kā vados, jo pieredze šajos jautājumos man nav pārāk liela, ir ideoloģiju atšķirība. Kaut kā opensource ideoloģija šķiet patīkamāka, un tas arī viss. Tas nekas, ka klīst baumas, ka asp.net esot ātrāks par php, bet nu es piemēram labāk mācos php tikai tā iemesla pēc, ka bezmaksas produkts, un izplatītāks. Bet par tiem piemēriem runājot, nu nezinu, tur jābūt ļoti kompetentam lai kaut ko sakarīgu pateiktu. Sen tak visiem zināms, ka pēc m$ finansētajiem pētījumiem, windows ir ātrāks, stabilāks un lētāks par linux :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
noguris, taču laimīgs[info]terrible_lie on January 20th, 2005 - 10:45 pm
konkrēts viedoklis var rasties tikai, ja pats ķeries testēšanai un salīdzināšanai klāt

un asp.net par php ir ātrāks tikai zināmos keisos, ne vienmēr
pie tam jāņem vērā tādi faktori kā distribution (izplatība), portability u.t.t.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zupcis[info]zupcis on January 20th, 2005 - 11:07 pm
Nu labi, no manas pieredzes. Eksperimenta nolūkos uzlieku win 2000 kasti, uz tās iis,mysql,ftp, un pāris lapeles. Viss tjipa sapačots, utt utml. Dažbrīd notiek daži gļuki, tjipa, nevar vairs piekonektēt caur terminal services. Dažbrīd dažas services nestartējās. Citreiz kompis pats no sevis vienkārši atstiepjas un tas arī viss. Es nesaku, ka tas notiek bieži, bet gadās.
Uz tiem pašiem dzelžiem uzliku freebsd, apachi, mysql,cute-ftpd. Protams radās zināmas problēmas kamēr to visu sačiņīju kopā, pie konfigurēšanas pavadīju daudz ilgāku laiku. Bet pēc tā visa kompis stāvēja ieslēgts kādu mēnesi no vietas, bez praktiski nekādām problēmām. Protams iespējams es biju pielaidis kļūdas wina konfošanas laikā, vai arī vienkārši gugles tantei nemācēju pareizi jautājumus uzdot, bet nu neliels iespaids man radās.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
noguris, taču laimīgs[info]terrible_lie on January 20th, 2005 - 11:13 pm
nu re, tā jau ir pavisam cita lieta ;)
(Reply) (Parent) (Link)