06 November 2004 @ 01:22 am
 
diena, kurā tika izdarīts tik daudz! Satikti tik daudzi cilvēki! un galvenais - negaidot :) varētu jau visu uzsakitīt, bet nu, labāk nē ;) Vienīgais dienas tumšais plankumiņš ir franči. Kaukā iemaldījos tur brīdī, kad mana esība itin nemaz negribēja, ka es tur atrodos. Ilgi nestīvējos pretī un praktiski uzreiz, kā apsēdos, tā arī aizgāju. NO sākuma gan aizgāju bez somas, un nācās tad tai atgreizties. Ar jocīgām izjūtām sirdī devos uz mājām, bet tiku tikai līdz pirmajai šķērsielai aiz frančiem, kad nosakidrojās, ka kāds dikten jauks un mīļs cilvēciņš vēlas mani satikt. :) Un atlikušā vakara daļa paskrēja nemanot. Sēdējām habibi(?) un pirmo reizi pīpēju ūdenspīpi (zilene, sorry, nevarēšu pie tevis zaudēt nevainību!), pētīju ciuvēciņa darbiņus, kas veidoti ar tušu, guašu/akvareli un vēl kauko (sorry, sorry, es tos krāsu un tehnikas nosaukumus neavru atcerēties). Tie darbiņi tādi mazi maziņi - paraudziņi, bet tajos var tik daudz ko saskatīt. It kā svītriņu, keksīšu kompzīcijas, brīvie izjūtu veidojumi, bet tajos tik daudz ko var sasktīt. Ļoti interesanti. Man patika. Gribētos mājās pat tādas gleznas. Un runājamā bija tik daudz, daudz, ka laika pietrūka. Laiks kļuva par īsu :) Iekšīenē pildījos ar tādu miera un sapratnes izjūtu. Un ja tā padomā - tasinība vien ir, ka jebkura leita ir uz labu. Es neapzītu šo cilvēku, ja nebūtu bijis attiecīgu pārdzīvojumu manā dzīvē ;)
Un pēc tam, sanāca tā, ka satiku Viņu un nokļuvu lidostā. Un manī joprojām virmo daudz neatbildētu jautājumu. Bet pēdējā laikā izkristalizējas pārliecība, ka nekas nav beidzies. Jo, kā tur bija tas teiciens: "Viss vienmēr beidzas labi. Un ja nav labi, tad nekas vēl nav beidzies!" :)
Ir neticība, šaubas, bet kaukas iekšā kustas. Ir brīži, kad viss šķiet ir nomiris un ir brīži, kad leikas, ka dzirkstele kvēlo, tikai viņa zem ledus ir ierakta. Katrā ziņā brauciens mašīnā uz manām mājām no lidostas man patika. es atkal sajutos tuva.

un vispār - latvieši tiešām daudz izceļo, lai strādātu ārzemēs. Pēdējā laikā sanāk ar šādiem cilvēkeim nonākt aizvien biežāk saskarē... Un klausoties vienu šī vakara sarunu, aizdomājos - kā gan jūta stie latvieši, aks nolemj palikt ārvalstīs, lai strādātu un dzīvotu? Vai viņiemnepietrūkst Latvijas? Vai viņiem ir šapīgi, ak jābrauc prom, lai varētu dzīvot civilizēti. Un iedomājos - cik gan gandarīta jūtas sieviete, ka beidzot var sevi apģērbt un palutināt...Bet kā gan šī sieviete jūtas kā māte? Viņai nepitrūkst bērnu? Es nezinu, kā tas ir.

Un vispār vakara iesākumā satiktais cilvēks man tikai nostiprināja sajūtu, ka cilvēki vien šķiras un šķiras. ka tīra un balta ir tik maz... un meitenes tiešām pieaug daudz ātrāk, ir izjustākas, emocionālākas... Ak, puiši, puiši, spēlējoties ar sirdīm, uzmnaieties, ka nesanāk, ka paliekat vieni, veci, un bez matiem!
 
 
( Post a new comment )
[info]zilene on November 6th, 2004 - 02:25 am
aij zini kaut kaads negals ar to uudenspiipi, nezinu vai maz riit taa iisti sanaaks shamo baudiit, taapeec ka piemeeram shodien es ne pa jokam nomociijos, lai tur kaut kaadi duumi saaktu iet, bet nu to riit maniis.
mjaa, izklausas ka tavs vakars ir bijis visnotalj jauks, biezhak taadu, ne? :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 6th, 2004 - 12:03 pm
vakars tieshaam jauks. Tikai tomer tas, ka tik dazhaads panjeema leilud alju energhijas. tikai tagad pieceelos ;)

a pa to uudenspiipi - man taads beediigs luugums - es labraat shodien brauktu tikai uz teaatri. Jo... ee, nu jaa, maza kalnu kazinja es, bet es tik veelu shon pieceelos (tagad) un ja veel braucu pie tevs, tad pa visu sho dienu es nepaspeeshu neko izdariit no manaam obligaatajama lietaam. Jaa jaa jaa, taas visas ir atmaskas, bet es tieshaam seezhu lielaa darbu peljkjee (Un man lidiz pirmdieani ir jaaizdara veel lietas, ne tikai taa karte jaaziimee). Mees gan vareetu satikties bik aatraak un iedzert teeju vai arii otraadaak, iedzert teeju peec izraadiites un paarrunaat, kaada tad vinja iisti bija ;)
mm, ko saki?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zilene on November 6th, 2004 - 12:24 pm
nu protams skaties pati kaa tev sanaak ar laikiem. vieniigi tagad iisti nezinu ko lai iesaak. pagaans shodien brauc pie manis kastu manu taisiit, un taa kaa vinjsh vakar nez cikos aizgaaja guleet, tad nezinu cikos vinjsh celsies. es ljoti ceru, ka tas viss pasaakums neievilksies un es tev uz to izraadi vareeshu pievienoties! ljoti ceru! bet ja vinjsh ar to kasti nonjemsies paaraak ilgi, vai tad tu buutu ljoti viilusies, ja nevareeshu pievienoties? :/
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 6th, 2004 - 12:55 pm
ja taa sanaaks, tad sanaaks. Un viss buus ok! es tak saprotu ;) es ap kaadiem 17:00 plaanoshu no maajs iziet, tad nu ceru, ka liidz tam buus skaidrs arii kas tava agala anoteikaas :)

un veeli labu veseliibu tavai kastei pagaana droshajaas (cerams) rokaas! ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]zilene on November 6th, 2004 - 01:21 pm
nu ok, tad es tev zvaniishu ap pieciem, un teikshu vai buushu vai nebuushu ;)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]nike on November 6th, 2004 - 10:37 am
katrā ziņā ļoti labprāt parnuātos ar tevīm #journal.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on November 6th, 2004 - 02:55 pm
ar sirdīm spēlēties jau nu meitenes vairāk spēlējas
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 6th, 2004 - 03:01 pm
ir arii taadas. taapat ka apuishi
bet taa kaa meitenes ir emocionaalakas un puishi netiek tam liidz, tad varbuut no malas tas izskataa speec speeles...

//kas tu esi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on November 6th, 2004 - 03:34 pm
nu jā, meiteņu spēles nosaucam par emocionalitāti, un puišu spēles par cūcībām

//nav svarīgi, jo mūsu uzskati pārāk atšķiras
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 6th, 2004 - 03:41 pm
vai tad driiskt zinaat ar ko tu konkteejies tikai tad, ja sho cilvekeu domas sakriit? nja

un pare to meitenju-puishu teemu: nekas nav tikai melns vai ballts. Un es nerunajau ka visas meitenes ir tikai emocionaalsa, ne kuces. Nepaarveert visu galeejiibaas!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on November 6th, 2004 - 03:45 pm
vīdēja jau nu gan tur cauri doma "labās meitenes, un sliktie puiši"

//ja es tik ļoti būtu vārdu teikt vēlējies, tad tak nebūtu rakstījis anonīmi
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on November 6th, 2004 - 04:00 pm
par to domu, kas viideeja cauri. Nee, tu kljuudiijies, man vsipaar reti kad r viedoklsi k air tiaki ta aun ne savaadaak. varbuut gan taads iesapids rodas no mana rasktiishanas stila. bet - katrs mes atrodam un saprotam to, ko veelamies redzeet. mana praataa ieluukoties tu nevari.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on November 6th, 2004 - 04:05 pm
cerēsim, ka kļūdījos ..
(Reply) (Parent) (Link)