09 October 2004 @ 08:10 pm
 
sašutums:
tikai sava aizvainota pashlepnuma deelj, turklaat aizvainota tikai savu iedomu un nespējas pieņemt realitaati deelj, cuukot otram dziivi un darbus aaraa. vai vismaz mest sprunguljus ritenjos. Tas it Tik cuuciigi! Kaapeec nevar pastaaveet noramala attieksme/respekts un cieņa? Kaut gan - kaa es varu gribeet cienju, ja taada nav bijusi pat kopaa esot????

kaa beernudaarzaa: ak tu man nedosi rotaljlietu? ak tu neiesi ar mani guleet blakus gultinjaas? Nu tad es ar tevi nedraudzeeshos un nedoshu tev konfekti! Un tas jau ir pie kaajas, ka rotaljlietu varbuut nedriikst dot, varbuut, ka rotaljlieta tik daarga, ka bail to pazuadeet vai nosmuleet... pie kaajas, otra cilveeka juutas un emocijas, pastaav tikai: man nepatiik/saap, ka tu neriikojies taa, kaa man ir labi. Un par to, ka man saap es tev atriebshos, atmaksaashu. It kaa pie shiim saapeem/vilsahnaas buutu vainiigs tas otrs. Mees pashi tach radam visas ceriibas un sapnjus, pashi iedomaajaies otra cilveeka riiciibu, taa motiivus un vinja raksturu. Un briidii, kad tas nesakriit ar patiesiibu, saakam spiegt un dusmoties.

arii uz mani tas attiecas. Man ilgi ir saapeejis un ilgi es esmu jutusies vientulja pat ar otru pie saaniem. Un nav jau pareizi vainot to otru, jo - es pati tak izveelejos palikt pie vinja saaniem, pati izveleejso, ka cereeshu uz labaaku naakotni, pati izveeleejos ljaut, ka man dara paari, pati atljaavu sevi saapinaat. Un taa ir tikai mana kljuuda,ka es cereeju, ka gaidiiju, ka ljaavu tik daudz laikam paiet. Vareeju tak sen pacelt cepuri un pateikt: "Paliec sveiks. es biju tevi ieodmaajsueis citaadu. un atgad man saap, ka taa nav. piedod, ka liku tev noticeet, ka miilu tevi, nevis to tevi, kaadu biju iedomaajusies. Piedod, tev ir tiesiibas dumoties, ka es aizeju, bet man ir gruuti kopaa. Un patieso tevi es nespeeju iemiileet."

ar visu sho gribeeju teikt: mees pashi izveelamies jeb ko. Un ja mums saap, tad tikai taapeec, ka pashi esam taa izveelejushies. pashi esam gaajushi to celju, kas novedis liidz saapeem. jeb esam kljuudiijushies. un ja esam kljuudiijushies - kaadas mums tiesiibas dusmoties uz to otru? MEES tachu esam kljuudiijushies,musm tak ir jaadziivo taalaak. Umn visu sho es nesaku sev, es tikai - nespeeju saprast, kaa cilveeki visos vecumso to nesaprot, Kaapeec vajag izlikties stipraakam nekaa ir iisteniibaa un tad mest sprunguljus ritenjos? Tas tak ir cuuciigi. Un veelaak sleept patiesiibu vai mainii to, lai nonjemtu no sevis atbildiibu. tas savukaart ir gljeevi. Luuk, shaadiem cilveekiem vaidzeetu padomaat, nafig vinji vispaar dziivo, nevis tiiniishiem, kuriem viss ir, buut depresiiviem un gruziigiem.
 
 
Noskaņojums: dusmīgs
 
 
( Post a new comment )
[info]het on October 9th, 2004 - 08:27 pm
taa notiek.
diemzheel, pat ar vistuvaakajiem civleekiem ... beigaas

ajj, skumiiga teema diezgan, pat paaraak .. jo gala beigaas nezaudee tik gultasbiedru bezmazvai, bet draugu, draugu jaa ajj...:(
(Reply) (Link)
mademoiselle Brochet[info]stiklene on October 9th, 2004 - 08:28 pm
bet nevar taču visā vainot sevi.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 9th, 2004 - 08:29 pm
nmanupraat tur ir atshkjiiriiba: vainot sevi un saprast, ka no sevis ir atkariigs pilniigi viss. arii tas, vai veelaak saapees vai nee.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Del[info]lietus on October 9th, 2004 - 08:49 pm
nuja ir jau iespeeja vispirms kaartiigi izdomaat uz ko ej, un tad pienjemt leemumu un neviens nebuus peec tam jaavaino ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]jerrym on October 9th, 2004 - 08:57 pm
Eksistē jau vēl arī Sējēju temporālās granātas, protams.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 9th, 2004 - 08:58 pm
kas kas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]jerrym on October 9th, 2004 - 09:03 pm
Da tā. Kārtējā Lukjanenko vīzija.
(Reply) (Parent) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 9th, 2004 - 08:59 pm
imho, ne jau vienmeer var visu kaartiigi izdomaat.
vienkaarshi jaacenshas dziivot saskanjaa ar sevi un pie pirmajaam pazimeem/signaaliem ka dari sev paari vai ka maani sevi, jaapaardomaa svaa riiciiba un jaariikojas
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Del[info]lietus on October 9th, 2004 - 09:03 pm
nu jaa nevar visu kaartiigi izdomaat... bet nevar vispirms dariit, tad padomaat, un tad novelt vainu uz citu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 9th, 2004 - 09:07 pm
par to tak es tieshi rakstu: ka vaina nekad nav citaa! pats esi gaajis uz to, pats esi redzeejis un riikojies, vainu nevar beigaas novelt ne uz ko. tiaki uz savu dumiibu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Del[info]lietus on October 9th, 2004 - 09:09 pm
ek sorry.. man saap galva un es neko nesaprotu
(Reply) (Parent) (Link)
(Anonymous) on October 9th, 2004 - 10:03 pm
Ej taču tu d***, slimā govs :)
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 9th, 2004 - 10:23 pm
tas itin nemaz nav nepiecieshams.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
(Anonymous) on October 9th, 2004 - 11:49 pm
ej dirst
(Reply) (Parent) (Link)
[info]het on October 10th, 2004 - 10:59 am
hmmm

iluuzijas iluuzijas iluuzijas
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 10th, 2004 - 11:01 am
mmm?
kas ir iluuzijas? veelme kaut taa nebuutu?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]het on October 10th, 2004 - 11:22 am
nee iluuzija ir taa, kas cilveekus padara savaadaakus, nu taadus kaa mees iedomaajamies kaadi tie ir un kad izluuija izdziest uzplaukst piepeshi realitaate un acis paraada iisto!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 10th, 2004 - 11:24 am
nu :) to kas ir iluuzijas es saprotu, es vnk meeghinajau noskaidrot uz ko tieshi tu meerkjeeji vaardu izluuzija. Bet nu laikam saprotu ;)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]het on October 10th, 2004 - 11:25 am
uz to, ka iedomas par vinju bija citaadaakas, ko radiija iluuzija!
(Reply) (Parent) (Link)