05 March 2004 @ 10:19 pm
 
Jūtu iekšā rosāmies enerģiju, domas un dzīvessparu. PIlnīgi nekā no nevarības, skumjām, tukšuma, vientulības, apnikuma, rūgtuma, uztarukuma, aizvainojuma un visām citām drazām, kas mani mocīja ( vai ļāvos mocīties) no eeee 2002. gada.
Sajūta, ka kalnus varētu gāzt. Un tas nav uznācis mirklis. Tā jau ir kādu nedēļu. Varbūt pavasaris vainīgs, bet varbūt vienkārši beidzies tas laika posms/periods, kurš bija ildzis visu šo laiku.
Es vienmēr arī esmu uzskatījusi, ka viss ilgt pa periodiem. Viss.
 
 
( Post a new comment )
[info]mikish on March 6th, 2004 - 03:49 am
Vientulības? ;/ How? Es saprotu, kas ir vientuļš, bet emm... Kur tu esi vientuļa?
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 6th, 2004 - 04:57 am
tagad jau nee :)
a ja atskataas, vai tev teishaam shkjiet, ka, ja cilveekam ir otra pusiie, tad uzreiz vinjsh nav vientuljs? Un es tur domaaju ieksheju vientuliibu, ne fizisku. taada veida vientuliibu, kad nav pretii otra taada pasha dveseles cilveeka, kas saprastu manas domas, juutas. Visam ztaada sajutua bija.
(Reply) (Parent) (Link)
mgh[info]mgh on March 7th, 2004 - 06:31 pm
zini man patiik pasaka par karali kurss lika galminiekiem uzdaavinaat taadu daavanu kad uz to paskataas kad ir skumji paliek prieciigi kad ir prieciigi paskatoties uz to paliek beediigi nu luuk vinnam uzdaavinaaja gredzenu kuraa bija rakstiita arii tas paaries nu luuk:) nosuutu tev dallinnu sava neizmeerojamaa pozitiivisma:) jauku vakaru
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on March 7th, 2004 - 07:27 pm
paldies!
(Reply) (Parent) (Link)