23 February 2004 @ 06:00 pm
es un radio NABA  
kādu mēnesi atpakaļ naktī paliekot darbā un sērfojot pa www.lu.lv uzdūros pieteikuma anketai, lai pretendētu uz radio NABA kaut kādu tur konkursu, kura uzvarētājs tiek uz interviju tiešraidē.
www.lu.lv dzīlēs kaut kur bija pieteikuma anketa shajam pasākumam. bija jānorāda šādi tādi dati par sevi un jāatbild uz pāris jautājumiem, kā: Kādas ir 3 pazīmes, pēc kurām var noteikt, ka tavā priekšā stāv students, vēl kaut kas un tad bija jāuzraksta eseja par tēmu : "es".
Uz jautājumu par studentiem atbildēju, aptuveni tā, ka šādu viennozīmīgu pazīmju nav. Esejā uzrakstīju konkrētu sviestu. rakstīju, ka nevaru rakstīt par šādu tēmu, jo neesmu pārliecināta, ka vispār eksistēju, ka varbūt es nemaz neesmu es un beigu beigās aizrunājos, ka viss ko rakstu varbūt manai nākotnes karjerai radīs pamatīgu triecienu, jo neviens mani neuztvers nopietni un eseju pabeidzu ar vaardeim , ka labaak neko nerasktiishu, jo man ir bail.
Veel tur bija jaauzraskta 3 mani atbasltiitaaji, kas atbaslata, ka kandideeju uz sho konkursu. Tur es uzrasktiiju, ka ir 1 naktii un neviena shobriid man apkaart nav, bet ja es uzvareetu, tad noteikti kaads atbalstiitaajs jau atrastos.

vaardu sakot mani panjeema. Un nākampirmdien 1. martaa plkst 16:15 es buushu radio NABA tieshjaa eeteraa. mani inetrveeshot. es nestaados priekshaa kas tur notiks.

P.S. varbutu kaads zina, kas ir shis par taadu raidiijumu, kuraa mans piedaliisies? CIk tizls/netizls tas ir? Jo jaa, es pati sho raidstaciju esmu dzirdejeusi uz vienas rokas pirkstiem saskaitaamas reizes...
 
 
( Post a new comment )
Shelly[info]shelly on February 23rd, 2004 - 06:18 pm
Noteikti noklausīšos. Varbūt man vēl palūgt dārgajam ,lai viņš ieraksta datoriņā? Un izplatīt i-neta? Jā!!! ;))))
(Reply) (Thread) (Link)
Mastermind[info]regensy on February 23rd, 2004 - 06:38 pm
Lūgum no manas puses tā arī izdarīt. Man te Talsos laikam Naba neskan, bet gribas dzirdēt Phoenixu ;-)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]basilia on February 23rd, 2004 - 06:31 pm
Tas ir studentu radio, diezgan sakariigs, man patiik taa muuzika kas tur iet. Man vismaz liekas taads neikdieniskjs radio, vai tas ir labi- spried pati.
(Reply) (Link)
[info]jerrym on February 23rd, 2004 - 06:51 pm
es tāpat katru otro piektdienu tur vāros :P~
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 24th, 2004 - 04:14 pm
par kot ad? :)
nu tjipo kaut kaadu raidiijumu vadi? Tad jau vari do dpadoumus, kaada atmsofeera tur valda, lai varu sagatvoties una ttieciigi noskanjoties.
(Reply) (Parent) (Link)
GUTEN TAG[info]darkz on February 23rd, 2004 - 09:06 pm
Tā ir kautkāda netīra spēlīte! 100%!
(Reply) (Link)
[info]benvenuto on February 24th, 2004 - 02:18 pm
lieto visaadus jociigus sveshvaardus un paartrauc interveetaaju pusvaarda sakot: "juus to apgalvojat tikai taapeec, ka esmu sieviete! tas ir pretiigi!!!"
au-to-graafu!au-to-graafu!au-to-graafu!
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on February 24th, 2004 - 04:15 pm
;D
(Reply) (Parent) (Link)