14 October 2003 @ 01:13 pm
kā es mēģināju nopirkt tēju  

ierodos visai negribīgi LU (Raiņa 29) 8:30 un dodos uz matemātisko analīzi. Kā gadījās, kā ne, bet sagribējās man tēju padzerties. Un ne jau šādau tādu tēju, bet to, kuru var dabūt garderobē no kafijas/tējas/kapučīno automāta, iemetot attiecīgu naudas summiņu. Biju dzirdējusi, ka automāts nepieņem naudiņu, ja tā ir pārāk jaunu un gluda, viņam patīkot tadas apbružātas. Nu ko, kopā ar antikristu un nelielām aizdomām izvēlos tēju ar cukuru un krējumu, iemetu 20 santīmus. Automāts naudu neņem pretī. Nu kā tad! Naudiņa spoža jo spoža. Risinām problēmu elemtāri - uzsp'jauju tiem 20 santīmiem un metu atkal. Šoreiz apspļaudīto naudiņu automāts pieņema un uz dispelja parādās uzraksts: "product in progress". Kādu brīdi parūcis un pastenējis, pēkšņi ar visai lielu gaispelēki brūni pelēku strūklu automa'ts manu dzērnienu pa taisno izvada no atveres, tas pazūd automāta restītes un gala rezultātā parādas uz grīdas peļķītes formā, savukārt displeju rotā uzraksts " product is ready". Tas jāsaprot, ka man kā kaķītim jāmetas uz ceļiem un ar mēli jāuzlaiza no grīdas mans dzēriens?????
Nu ibio, a patiesībā pie isa bija vainīgs fakts, ka automātā bija beigušās plastmasas krūzītes, kuras mirkli pirms dzēriena izvadīšanas automātiski tiek noliktas uz tām restītēm.
Vēlāk antikristam ienāca prātā, ka tā biaj konkurences cīņas rezultāts. Proti, LU kafejnīca, izķeksējusi laukā visa stās krūzītes, lai izslāpušie dotos uz kafejnīcu...
 
 
( Post a new comment )
[info]jerrym on October 14th, 2003 - 02:27 pm
hehehe :))
(Reply) (Link)
Shelly[info]shelly on October 14th, 2003 - 02:44 pm
Drausmīgi.
(Reply) (Link)
[info]andzha on October 14th, 2003 - 02:55 pm
Serviss viņiem tizls - pārāk reti apkalpo automātus. Btw, es reiz savus 35 santīmus atguvu šādā situācija - vnk piezvanīju automāta atmiņā esošajam servisa centram. Vot.
(Reply) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on October 14th, 2003 - 02:57 pm
kaut kā jau gribējās zvanīt, vai meklēt kādu atbildīgo, bet nu, lai pagaida manas dusmas līdz nākamajai reizei, ja tāda būs :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]driznaks on October 14th, 2003 - 03:49 pm
Vari uzskatīt, ka tev paveicies, ka šķidrums izlija. Automāts LU garderobē ir visdranķīgākais elles izdzimums, kādu jebkasd ir nācies redzēt. Attiecīga ir arī "dzērienu" kvalitāte.
(Reply) (Link)
[info]pinkbounceme on October 14th, 2003 - 11:02 pm
:)
(Reply) (Link)