22 August 2003 @ 01:39 pm
 
mēdz teikt, ka cilvēks dzērumā atklājot savu īsto dabu. Un ko darīt tiem līdzcilvēkiem, kuriem jāsaksaras ar šīm personām, kuras tikai dzērumā ir labi, jauki, etc brīnišķīgi cilvēki? Un kuriem skaidrā esot ir kompleksi, traumas, neadekvātas rīcibas, kuriem ir bail un kauns pašiem par sevi? Galu galā apreibināšanās nevar ilgt mūžīgi. tad jau labāk būt šizofrēniķim. Nesen skatījos filmu un atkārtoti nodomāju, ka šizofrēniķi, ja pašam tas netraucē, patiesībā ir vieni no laimīgākajiem cilvēkiem, jo viņiem ir pilnīgi sava pasaule, un savi draugi, piedzīvojumi, izvēles un pārdzīvojumi, kuri jāmāk analizēt, uzmanīties un pārdzīvot tā pat kā dzīvē. galu galā, vai nav vienalga, vai mēs dzīvojam reālajā pasaulē vai ilūziju, ja emocijas abās ir vienādas?
 
 
( Post a new comment )
Lilu[info]lilu on August 22nd, 2003 - 03:51 pm
Viena lieta, ja cilveeks dzeerumaa kljuust paarmeeriigi labs... bet ir taadi, kas kljuust nevaldaami agresiivi. Vinji beidzot tiek aaraa no ikdienas uzliktajiem raamjiem un paraada savu dabu, nemaz nereekjinoties ar apkaarteejiem. Peec tam gan vinji apgalvo, ka viss par vinjiem saciitais esot bulshits, ka vinji esot spiesti taa riikoties sev vien zinaamu apsveerumu deelj.
Well... ja vinji nedzertu, mees, iespeejams, nekad taa arii neuzzinaatu, kas vinji par zveeru ir un ko ziemaa eed.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on August 22nd, 2003 - 03:57 pm
tās jau ir cilvēku divas dabas: negativā un pozitīvā, vienā cilvēkā tās ir sabalansētas, bet citā ļoti krasi atšķirīgas.
Bet jebkurā gadījumā, man ļoti iepatikās tavs teikums: "viss par vinjiem saciitais esot bulshits, ka vinji esot spiesti taa riikoties sev vien zinaamu apsveerumu deelj" <- bet no otras puses - jebko mēs daram tikai sev vien zināmu iemeslu dēļ.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Lilu[info]lilu on August 22nd, 2003 - 04:03 pm
nja... gluzhi jebko nee. ir lietas, kuras daraam sev nezinaamu apsveerumu deelj... instinkti?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on August 22nd, 2003 - 04:07 pm
zemapzinja? bailes? impulsi? etc? tas viss ir noslēpumaisn un interesants . tā ir vesela zinātne, tas ir...
(Reply) (Parent) (Link)
[info]gathor on August 22nd, 2003 - 07:22 pm
Atliek vienīgi piekrist...
Ir cilvēki, kas citus uzskata par zvēriem.. cilvēki, kam ir svešas apkārtējo jūtas. Ja šādus cilvēkus nepieķertu - varbūt tā arī nekad neuzzinatu patiesību kā bija. Ja pieķer un saliek visu pa plauktiniem - tu saproti, ka sirdsapziņa ir mierīga, jo cīnījies līdz pēdējiem. Sāpes gan tik viegli nepazūd. No tādiem cilvēkiem ir jāvairās kā no uguns.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
phoenix[info]phoenix on August 22nd, 2003 - 07:32 pm
Re: Atliek vienīgi piekrist...
sveiks, gathor ;)
manuprāt labi vārdi: "tu saproti, ka sirdsapziņa ir mierīga, jo cīnījies līdz pēdējam"
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]gathor on August 22nd, 2003 - 11:09 pm
Re: Atliek vienīgi piekrist...
Un ar to pietiek..:) Lai dziiviotu taalaak... NNNK
(Reply) (Parent) (Link)