18. Jūnijs 2015

Un tagad bērni sadodieties pa pāriem rokās - iesim visi rotaļās praidā.

Tuvojoties Lielajam Krāsainajam Lepnuma Gājienam, turpmākajā textā sauktam par Praidu, atkal aktualizējas dažādas diskusijas internetā par šo tēmu.
Kāpēc iesi un kāpēc neiesi? Kāpēc atbalsti un kāpēc neatbalsti? Kāpēc kādam patīk homoseksuāļi un lezbietes, bet nepatīk citas seksuālās minoritātes - piemēram nekrofīli vai zoofīli.
Ja jau reiz vienlīdzību tad visiem vienlīdzīgu. Arī Jozupam ar savu kaziņu jādodas praidā. Un Genādijam velkot ratiņos līdzi savu mirušo māti, kuru tas beidzot iedrošinājās izdrāzt, tādejādi gūdams vēl nepiedzīvoti lielu baudu un orgasmu kā Himalajus. :)
Es reiz uz ielas satiku kādu puisīti. Viņš teica arī iešot praidā, jo arī viņš jūtoties kā seksuāla minoritāte. Vienīgais veids kā viņš varot piedzīvt orgasmu un ekstāzi, kad novelkot ādu pār acīm kādam dzīvam mazam kaķēnam.
Jā, iespējams, ka es ar aiziešu. Ne jau piedalīties. Es diemžēl nevaru lepoties ar to ka esmu kāda minoritāte. Un arī kautrīgs esmu pārlieku. Taču aiziet paskatīties uz krāsaini tērptiem, priecīgiem un smaidošiem ļautiņiem - par ko ne? Kāda patīkama pārmaiņa šajā pelēcīgo uz savu personīgo rūpju nospiestajā masā.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.