PEpijas veranda -
Decembris 10., 2013
12:02

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
epopeja ar viedo un mobīlo iekārtu solās būt gara un ar turpinājumiem. tīkla operators sūta pie autorizētā servisa, tas atkal atpakaļ pie tīkla operatora. operators ar garu pavadvēstuli vēlreiz pie servisa. ja serviss vēlreiz sūtīs atpakaļ, iešu beidzot pie pārdevēja. jo izskatās, ka viss serviss aprobežojas ar gūglēšanu, bet gūglesmāte manas problēmas sakarā domā, ka telefons ir zagts un operators to ir nobloķējis. bet operators tā nedomā. operators domā, ka pārdevējs ir iepircis subsidēto vai kā citādi ierobežoto. vienīgā problēmiņa ir tā, ka es šo iekārtu svilpodama lietoju jau pusotru gadu savu senīlo simkarti ārā neņemot. galu galā man ir laiks līdz septembrim, kad beidzas garantija. Un vēl ir arī PTAC. Un BezTabu :)

Mūzika: piezvani man

(3 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]planeeta
Date:10. Decembris 2013 - 12:31
(Link)
man bija tāds keiss, kad uzņēmuma mob. nobloķēja, jo mazumtirgotājs, no kura pirkām mob., nebija norēķinājies ar vairumniekiem. Divas reizes turklāt.
Tele 2 centās mazgāt rokas nevainībā, bet sarunas gāja augstos toņos, un beigās visu viņi savstarpēji sakārtoja.
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:10. Decembris 2013 - 13:24
(Link)
nupat pienāca ziņa no servisa, ka konkrētais aparāts esot ražots Austrijas tirgum un tāpēc arī bloķēts, iespējams, kāda automātiska apdeita laikā. atbloķēt nevarot, neko nevarot. tagad kārta laipnai sarunai ar pārdevēju.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Decembris 2013 - 16:01
(Link)
Tā man arī likās, ka varētu būt. Lai gan no otras puses Austrija ir ES un pēc direktīvām nav īsti pieļaujams bloķēt tikai vienam ES reģionam. Cita lieta, ka tas var būt bijis subsidētais un kāds šajā ķēdē jūtas apzagts...
Powered by Sviesta Ciba