Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jun. 9th, 2017 07:04 pm

mana artava "kas jauns, jūs esat lohi" keisā. te.

3 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]svesinieks
Date:June 9th, 2017 - 08:00 pm
(Link)
Izlasīju un atzinīgi novērtēju. Īpaši pēdējo panču.
From:[info]tvarj
Date:June 10th, 2017 - 02:57 pm
(Link)
nesaistīti ar kasļauns, kuru rīcība, protams, nav ok, gribēju par to naudas sadalījumu piemest savas kapeiciņas. lieta jau tāda, ka stāsti par vkkf rīgas mafiju nav tikai preses vai lato lapsas izdomājums, par to ir pārliecināta arī visai liela daļa provinces kultūras darbinieku. mana mamma jau vairākus gadus cenšas dabūt mūža stipendiju vienam valsts nozīmes māksliniekam un neko nav panākusi. nekādas izstādes, monogrāfijas un kuratori nav spējuši pārliecināt komisiju par to, ka tādam 90tajos gados no Rīgas dzīves aizvākušamies un laukos dzīvojošam māksliniekam kaut kas pienāktos. un tad, kad viņš nosprāgs no bada, tad taisīs izstādes, cels saulītē un dibinās muzejus un fondus, jo tas taču ir tik kruti - cilvēks restaurējis 150 gadīgu māju savām rokām, dzīvojis naturālajā saimniecībā un visu mūžu gleznojis. a tagad iedot 100 € maizei un zālēm nop, not gonna happen.
kā man diezgan vīzdegunīgi aizrādīja viens mākslinieks, kurš māca "cacām" gleznot un pats ir bijis komisijā - viņš nav pelnījis, jo ar savu dzīvesveidu ir parādījis attieksmi.
bet, es saku vēlreiz, tas nebūt nenozīmē, ka es domāju, ka tu vai kāds cits nav pelnījis šo naudu. vienkārši man ir bijusi tā iespēja skatīt šo augošo sarūgtinājumu arī no citas puses.
From:[info]penny_lane
Date:June 10th, 2017 - 03:09 pm
(Link)
sarūgtinājumi ir dafiga, par to nav stāsts. tās naudas ir maz, bieži dabū tie, kuri ir jau nosacīti "uzticami", pierādījuši, kāpēc viņiem dot. pārāk jaunie un pārāk vecie dabū visretāk. bet es tiešām domāju, ka jāspēj arī paprasīt un parādīt, kāpēc dot.

un, jā, visi viens otru pazīst. visādi subjektīvi un idiotiski viedokļi.bet, davai, taisām lielu analītsku un godīgu rakstu, ravējam dārziņu.