Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Mar. 19th, 2017 05:15 pm 62 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]penny_lane
Date:March 20th, 2017 - 08:16 am
(Link)
nez, vai satori būtu sajūsmā, ja viņu aptuveni cik - 30? 40? ārštata autori sāktu piestaigāt un parakstīt?

otrkārt, par spīti manām dažām recenzijām mēnesī tur naudu es tomēr pelnu ar ko citu. jeb kā tu domāji? iet tur un darīt visu pēc kārtas?

bet visā visumā es vakar sacepos uz visādiem ekstra nīgrā gala komentāriem, bet vēl aizvien īsti nesaprotu problēmu, it sevišķi tāpēc, ka pilnas kafejnīcas rītos nudien nav īpaši izplatīts fenomens.
From:[info]helvetica
Date:March 20th, 2017 - 09:35 am
(Link)
es domāju - satori kopstrādāšanas telpa berga bazārā - kadreiz tāda bija, tagad es nezinu, vai ir, bet princips bija elementārs: sapiķo fiksētu summu, sēdi un strādā, dzer kafiju na šaru, lieto printeri'n'stuff.
Vēl ir uz brīvības/Dzirnavu stūra tāda pati, bet tur laikam vairāk uzņēmumiem -starptapiem domāts, ka tie var pierezervēt sev vienu galda stūrīti, kur nākt, strādāt, lai nav jākrāmējas pašiem ar savu biroju etc.
From:[info]helvetica
Date:March 20th, 2017 - 09:39 am
(Link)
p.s. es te komentēju no savām pozīcijām - nekad neiedomātos sēdēt kafejnīcā ar nolūku strādāt (kkādā LU ēdnīcā ir gadījies aizķerties ilgāk ar steidzamu darbu uz komputatora, ļ.nepatīkami), garām darba stundām meklēju vietu, kur var gari un netraucēti sēdēt. Tas ka citi izvēlas kafejnīcas - par to man komentāru nav, par Gauju - neapmeklēju, riebjas apkalpošana.
From:[info]penny_lane
Date:March 20th, 2017 - 12:49 pm
(Link)
es kaut kad apsvēru biroja telpas, bet neesmu tik tālu tikusi. man patīk kafejnīcu atmosfēra, i guess. man patīk svešas sarunas kā atslodze, man patīk teorētiskā iespēja iedzert vīnu, kad viss laimīgi pabeigts un man patīk citi tādi.

bibliotēkas savukārt konceptuāli mani biedē, kaut kāda sajūta par kuš un atdod somu- droši vien tikpat aizvēsturiska kā ieskati par kafejnīcām kā ēstuvēm.

bet es, ja kas, nepiktojos uz tevi. piktojos uz tiem, kas savu viedokli izteica ar baigo nicību. unpijs ir unpijs, bet vairāk izbrīna nosodījums iz citurienes.
From:[info]helvetica
Date:March 20th, 2017 - 01:28 pm
(Link)
es lasu un domāju, ka man varbūt vajadzētu pamācīties saskandināt vīna glāzi ar apkārtesošajiem pēc labi padarīta darba :D