28 May 2014 @ 09:01 pm
sludinājums  
Es, protams, saprotu, ka, ņemot vērā visādus apstākļus, atrast, kur mitināties, galīgi varētu nebūt viegli, bet tā kā es atkal tuvojos "visas iespējas mitināties parkā zem soliņa" situācijai, ielieku arī te un būtu ļoti priecīga un pateicīga par jebkādu potenciāli derīgu informāciju šajā jautājumā, ja nu tāda nejauši gadās ceļā, paldies:

Tiek meklēta dzīvesvieta Rīgā aptuveni no augusta sākuma vai vidus. Vienistabas dzīvoklis – principā apsvērta tiktu gandrīz jebkura ar sab. transportu sasniedzama Rīgas vieta (viss atkarīgs no vispārējās situācijas – telpu stāvokļa, cenas, transportu ērtuma un taml).

Telpu stāvoklim un izskatam nav nozīmes, bet obligātas visas ērtības, neder malkas apkure.

Dzīvoklī mitinātos viens cilvēks + suns. Šobrīd miteklis tiek meklēts uz studiju laiku (tātad vismaz trīs gadi), bet, ļoti iespējams/vēlams, uz ilgāku laiku.

Cena varētu būt ap 150 euro (īre+komunālie maksājumi)

Kontakti:

pelnufeja@gmail.com
 
 
( Post a new comment )
i.[info]liizhj on May 28th, 2014 - 10:10 pm
vienistabas dzīvoklis par īri+komunālajiem 150 eiro??? nē, nu, veiksmes, protams, bet šis ir diezgan ļoti nepaceļami ziemā.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on May 28th, 2014 - 10:18 pm
par ziemu, protams, ne, es apzinos, ka ziema vispār ir neparedzama, jo, kādi būs apkures rēķini, tu nekad nezinu, bet tad, kad var paredzēt.

(es zinu, ka šī ir smieklīga summa, bet es varu vismaz pamēģināt. :)
(Reply) (Parent) (Link)
banderlogs[info]banderlogs on May 28th, 2014 - 10:43 pm
tiešām ir tik traki? es tagad skatos ss, ir visādi varianti, protams, nekas briesmīgs šiks, bet tomēr.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
i.[info]liizhj on May 28th, 2014 - 11:07 pm
nu es dzīvokļu tirgus situācijai sekoju vairāk vai mazāk aktīvi jau divus gadus, manuprāt, ir ļoti traki. bet nu vienmēr ir bijis aktuāli tas, ka labos piedāvājumus ļoti ātri izķer. un tas, ka lētie un foršie dzīvokļi ne vienmēr ir īsti.
vasarā 150 eiro varbūt vēl var iekļauties. vienistabai komunālie vasarā varētu būt, nu, 25 eiro mazākais. tā vidēji 30. tas nozīmē, ka īre 120 eiro - nu par standarta 30kvadrātmetrinieku tā varētu būt, jā. rajonos. centrā 120 eiro ir tā nedaudz virs vidējā par istabiņu.
bet nu tā mana tāda subjektīvā statistika. un es lielākoties pārzinu centra piedāvājumus, iļģuciemu/purčiku, teiksim, nekad īsti neesmu pētījusi, bet tur var būt ir diezgan reāli. vasarā, nevis ziemā, protams. ziemā par apkuri vien būs vidēji 60 eiro pa virsu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
i.[info]liizhj on May 28th, 2014 - 11:09 pm
tikko uzmetu svaigu aci rajonu sludinājumiem, nu teikšu, ka ir vēl trakāk, nekā likās.
(Reply) (Parent) (Link)
--[info]ripp on May 28th, 2014 - 11:10 pm
ir ir traki. par 150 eur ieskaitot visu var atrast istabu. ja pacenšas. dzīvokli.. nu nezinu. varbūt kaut kādā attālā rajonā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on May 28th, 2014 - 11:20 pm
jā, es saprotu, ka ir diezgan nereāli, bet man nav baigi daudz opciju, tb - man ir nepārāk draudzīgs suns, un jau šī summa liek domāt, ka būs jāēd auzu pārslas kopā ar dž. :(
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on May 28th, 2014 - 11:18 pm
Tu ieraudzīji kaut ko konkrētu. :)
(Reply) (Parent) (Link)