10 May 2014 @ 03:58 pm
 
Totāli bēdīgi, ka suņiem nav intelekta (nu, vismaz gluži tik attīstīta kā cilvēkiem) - tad varētu sekot, nevis kinoloģes padomiem, bet gan savas mātes (kā viņa mani audzināja bērnībā), un tā arī pateikt "tu vēlreiz šitā izdarīsi, un es nomiršu, un tad tu būsi pilnīgi viens pats visā pasaulē". Negribu aprunāt potenciālās sekas, bet relevanti ļoti iedarbīga metode.
Un sunim jau arī nav jāveido ciešs kontakts ar vēl kādu bez saimnieka, tā kā gan jau viņam tas nebūtu tik postoši, jo viss varētu strādāt pēc shēmas „tu labi uzvedies, un es nemirstu”, viss taču būtu lieliski.

Bet īstenībā, tikko iedomājos, cik briesmīgi ir, ja vecāks tiešām nejauši nomirst, piemēram, autoavārijā – sīkais taču varbūt tiešām svēti tic, ka tā ir viņa vaina.
 
 
( Post a new comment )
Eos[info]eos on May 10th, 2014 - 04:35 pm
Negribējās vēl ko komentēt, bet nonoturējos :D Par bērnu audzināšanu varu vārīties jebkādā diennakts laikā un kondīcijā.

Tas taču ir ultimāts! Ultimāti un draudi ir bad, mkay?

labāk būtu - "mani darītu ļoti bēdīgu, ja Tu to izdarītu vēlreiz."

un varbūt šis puksts bija domāts kā joks. Bet man tomēr gribējās pakratīt pirkstu un teikt, ka ar bērniem nejoko. :P
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on May 10th, 2014 - 05:25 pm
Nē, nē, pilnīgi nopietni, es uzskatu, ka es esmu izaugusi par ļoti saprātīgu un piesardzīgu cilvēku, kas zina, ka citus ir ļoti jāsaudzē, lai viņu dzīvība netiktu apdraudēta. :D

(protams, ironija, es uzskatu, ka šitā izpildīties ir baisi.)
(Reply) (Parent) (Link)