14 April 2014 @ 04:45 pm
 
Nu, tad beidzot viņi ir man atsūtījuši lēmumu par atļauju mainīt uzvārdu, un es jau nedēļas nogalē paguvu galīgi sakreņķēties un uzrakstīt e-pastu ar jautājumu, cik tad man vēl ilgi būs jāgaida. Atliek tikai sākt lasīt The Name of the Wind par vārdu maģiju, un nākošajā dienā pienāk vēstule. Vajadzētu šonedēļas laikā saņemties sākt pases izgatavošanas procesu, jo tas jau arī vēl paņems laiku, un tikai pēcāk varēs sakārtot lietas ar banku.

Tā kā opis bija atnācis labot durvju slēdzeni, jau ap divpadsmitiem gāju garajā pastaigā ar suni, pēc tam aizgāju uz aptieku un pastu. Es gribētu, lai viņi izdomā tādu recepšu sistēmu, kur tu recepti vari kaut kā elektroniski atjaunot, jo, kaut arī es vienmēr palūdzu ārstei, lai viņa man uzraksta divus spiediena zāļu iepakojumus, tāpat regulāri attopos, ka man nav zāļu un nav recepšu, kas mēdz nelāgi atsaukties uz manu galvas/acu pašsajūtu.

Ir kaut kāda trauksmaina nomāktības sajūta, bet visādas darāmas lietas diezgan palīdz novērst domas. Likt dienu kā puzli. Pamazām un bez panikas, bet likt.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on April 14th, 2014 - 05:39 pm
:O vai Tu lasi manas domas?!?
(es arī tieši nesen pārlasīju the name of the wind, un tagad pēc divām nakts sardzes sērijas grāmatām un vienas grāmatas par transformative leadership pārlasu otro grāmatu. tieši pēdējās dienās domāju, ka gribas Tevi pabakstīt/pakārdināt ar kādiem vēl no maniem mīļākajiem citātiem, lai varētu pačalot par grāmatas saturu)
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on April 14th, 2014 - 05:48 pm
nu, acīmredzot, būšu saņēmusi Tavu telepātisko vēstījumu, paldies par to. :) es gan pagaidām baigi mazu daļu esmu izlasījusi, bet man šausmīgi patīk, šī liekas ir tāda grāmata, kurā totāli pazust (man gan arī ir tāds noskaņojums kā kaut kur totāli pzust uz ilgāku laiku), tā kā īsti vietā. un ir tā kņudinošā sajūsmas sajūta, kāda visai reti ir, nu vismaz tagad, kad salīdzinoši daudz lasu atkal.

starp citu, vai Tu esi ieskatījusies manā dramatiskajā tulkojumā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 14th, 2014 - 06:08 pm
jē, super, priecājos, ka Tev patīk!!

un, bāc, tagad es saprotu, kas bija tas, ko aizmirsu - nosūtīt Tev to palaboto failu. grrrr. tūliņ atsūtīšu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on April 14th, 2014 - 06:21 pm
viss ok, liels paldies Tev. :)
(Reply) (Parent) (Link)