03 March 2014 @ 04:48 pm
 
Bet, kā tas tā var būt, ka Krievija var darīt jebko, un pārējā pasaule vienmēr noskatās? Jo šī taču ir jau kurā reize. Vēstures spēļu laukuns, kurā noteikumi attiecas uz visiem, tikai ne uz šo valsti.
 
 
( Post a new comment )
[info]wirefearsblack on March 3rd, 2014 - 05:00 pm
Visticamākais tāpēc, ka visa pasaule zin, kas notiek, ja nedara kautko krieviem pa prātam. Un tādu karu, kāds izvērtīsies, ja izmetīsies dzirkstele, negrib neviens. Varbūt izņemot pašus krievus. Jācer, ka Putins apstāsies tikai pie savu pautu nodemonstrēšanas.., ja nē.. Lai Pērkons palīdz mums visiem.
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 3rd, 2014 - 05:21 pm
jā, es jau it kā to visu saprotu, bet tāpat netieku vaļā no domas, vai tiešām ir tā, ka nav iespējams atrast nekādu veidu, kā ar viņiem tikt galā. vai neiejaukšanās ir racionāli un saprātīgi (?) vai vienkārši gļēvums.
man ir ļoti kauns un bēdīgi, ka es tā domāju, bet brīžiem reāli sāk likties, ka vajadzētu nokrist kādiem meteorītiem vai notikt kam tādam, tipa - šai valstij būtu jāpazūd no zemes virsas. ir briesmīgi tā domāt, bet vienkārši liekas - cik ilgi vēl šis vājprāts turpināsies?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]wirefearsblack on March 3rd, 2014 - 05:44 pm
Meteorīti tiešām būtu labākais risinājums. Nebūtu neviena, ko vainot. Bet vispār jau tā ir sasodīti sarežģīta politika, lai kautko tādu varētu atrisināt. Bet ir grūti sarunāties ar kādu, kas negrib sarunāties. Kamēr pasaule ir pilna ar varaskāru, alkatīgu idiotu, tikmēr tādi vai savādāki konflikti ir neizbēgami. Un tas nudien ir sasodīti skumji un šajā gadījumā arī baisi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 3rd, 2014 - 05:56 pm
a, moš vienkārši tagad būs pasaules gals.

bet jā - visādi pēdējā laika notikumi ļoti "skaidri" liek apzināties, kādā pasaulē mēs dzīvojam un ar ko tā ir pilna. gan iekšējie, gan ārējie notikumi.

un tā šausmīgā bezcerības sajūta, ka neko nevar izdarīt, cilvēki mirs. un var protestēt un iet demonstrācijās, bet skaidrs, ka, ja runa ir par Krieviju, tad to ir vērts darīt tikai savas sirdsapziņas dēļ, jo tur taču "cilvēkam" nav vispār nekādas vērtības.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]wirefearsblack on March 3rd, 2014 - 06:04 pm
Nja, diemžēl tiešām ir tāda sajūta, ka šobrīd vairs neko nevar zināt. Jā, 'cilvēks' šobrīd nepastāv. Tagad pastāv skaitļi. Un tie nav labi. :/
(Reply) (Parent) (Link)
naivums[info]naivums on March 3rd, 2014 - 05:23 pm
Kā tas var būt, ka Buņģis iedod Cibiņam galvā?
Nu tā tas vienkārši no laika gala ir bijis un būs.
Buņģim ir daudz ēdamā (lasīt - gāze, nafta, un 101 izraktneis) un Buņģim ir dūrē spēks (lasīt viena no spēcīgākajām armijām uz zemes). Tāpēc Buņģis dara kā kungam tīk.
(Reply) (Link)
--[info]ripp on March 3rd, 2014 - 08:57 pm
es esmu šausmās par tagad notiekošo, bet gribu bilst, ka Krievija nav vienīgā valsts, kas dara ko grib. Amerika vispār ja grib citā kontinentā izpildās kā grib. un citi iebilst vēl mazāk nekā gadījumos ar Krieviju. tās laikam tādas bailes no lielvarām.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]augsne on March 3rd, 2014 - 09:28 pm
Jā, nu, tagad jau arī Amerika ir gandrīz vienīgā, kas vispār var kaut ko pateikt Krievijai.
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 3rd, 2014 - 09:44 pm
es piekrītu, vienkārši Krievija ir tuvāk, un man uzreiz galvā rindojas asiņaini vēstures fakti, kas liekas kaut kā ļoti saistīti ar mums arī tad, ja tieši neskar, bet, protams, jā, ir arī citas valstis.
(Reply) (Parent) (Link)