23 October 2013 @ 05:33 pm
 
Man nepatika Rozes vārds. (Bija līdzīgi kā ar Simts vientulības gadiem un Alberta Bela Būri, nez kāpēc, biju pieņēmusi, ka tā ne tikai ir laba grāmata, bet man arī noteikti patiks, un tad, ja tomēr nepatīk, ir milzīgi liela vilšanās). Jācer, ka Fuko svārsts man patiks labāk, tā, šķiet, ir vienīgā otrā datorā esošā grāmata, ā, nē, vēl ir kaut kas par dzenbudismu, ko neesmu noklausījusies līdz galam. Bet vispār man nāk miegs, varbūt labāk nosnausties.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on October 24th, 2013 - 02:41 pm
hahaha, šaurprātīga un dumja my ass, vienkārši atzīsti, Tev ir slikta gaume :DDD (joks, joks)

man gan tieši ļoti patīk reizēm visādi ļoti attālināti laika, telpas vai vispār realitātes ziņā stāsti, izbaudu to citādību, eksotiku, heh. tas arī rozes vārdā sajūsmināja, arī liekot apzināties, ka es noteikti neuztveru ļoti daudz no visādām ietvertām atsaucēm utt, bet nu, tas mani īpaši neuztrauca. bet nu, tāpēc jau ir tik daudzveidīgs literatūras piedāvājums, lai katrs var atrast sev pietiekami (ne)manierīgus tekstus ^ ^
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on October 24th, 2013 - 03:15 pm
Turklāt, es vēl esmu izaugusi līdz tam, ka savu apšaubāmo gaumi nemaz necenšos slēpt.
Bet mani literatūra interesē arī ārpus tā, kas man personiski patīk vai uzrunā, tāpēc "ir interesanti" lasīt arī to, kas nepatīk.

Starp citu, cikos mēs rīt varētu tikties? Būšu Rīgā 16. 40. Ja tas ir ok, es labprāt tiktos kaut kad tuvu tam laikam, citādi man jāizdomā, ko vēl pasākt. Bet, ja labāk ir vēlāk, es mierīgi izdomāšu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 24th, 2013 - 03:27 pm
nah, man tie 16.40 der, varu sagaidīt Tevi autoostā (:
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on October 24th, 2013 - 03:29 pm
O, tas gan būtu forši, ja nav apgrūtinoši. :)
(Reply) (Parent) (Link)