31 December 2017 @ 03:00 pm
 
Skaidrs, ka man nav nekādu cerību, vakarnakt noskatījos "caur ērkšķiem uz..." finālu, un Ieva Brante, kas laikam jau ir dzīvesstila un visa kā cita eksperte, teica, ka skaista sieviete nedrīkstot būt vulgāra. Viņa runāja par divām lietām:
* ja tu esi uzvilkusi kleitu, tad nevar sēdēt, kā ienāk prātā (es tāpat kā Laura no šova sēžu tā, kā man ir ērti ar visu kleitu);
* nedrīkst lamāties (manā vārdu krājumā ir daudz rupju vārdu, un es netaisos tos izskaust tāpēc, ka kaut kāda pārgudra caca televizorā saka, ka tā nav smuki).

Un jauno gadu es grasos sagaidīt ar kafiju aplietā kleitā, jo man tās krāsa liekas mierinoša.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on December 31st, 2017 - 04:28 pm
hmm, es nesaprotu, kur Tu tos ērkšķus skaties?

es tā arī neesmu redzējusi tālāk par tām 3 vai cik nu tur sērijām, kas bija pieejamas YouTube, jo tās pazuda un nekas jauns klāt nenāca
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on December 31st, 2017 - 04:43 pm
https://www.shortcut.lv/?gclid=Cj0KCQiAsqLSBRCmARIsAL4Pa9QonAvof3oZehy1rtLriIrmNv1U0L2Y-YXRzxmDYsyCIob5ZC4InG0aAqFwEALw_wcB

Man sākumā bija baigā pretestība reģistrēties, bet tas bija īzi, un, ja Tu negribi, vari ielogoties caur mani.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on January 5th, 2018 - 02:38 pm
jā, es laikam kaut kad labprāt noskatītos, varbūt izmantojot Tavu profilu, ja Tev nav iebildumu.

starp citu, vai nezini, kāds nav domājis par šo uzrakstīt viedokļa rakstu, piemēram, Satori, varbūt pat Tu pati? man gribētos redzēt kaut kur tādu sakarīgu, izsvērtu viedokli par visu šovu kopumā, kas izvērtētu gan pozitīvos, gan negatīvos aspektus tādā nepolarizējošā veidā, lai tās "karojošās" nometnes, kuras brīžiem pamanu ("šovs ir labākā lieta LV TV" vs "šovs ir viena vienīga degradācija visos iespējamajos veidos"), varbūuuuuut varētu palūkoties uz to kaut kā plašāk.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on January 5th, 2018 - 06:41 pm
Par to, ko un vai "kāds" ir domājis, es nezinu.

Bet vispār laba ideja. Es gan tam varētu pievērsties tikai janvāra beigās. Un man būtu interesanti. Tikai, kas attiecas tieši uz to realitātes šovu un taml. lietu pusi, tur jau citi, piem, iive vai dominika, būtu kompetentāki.

Par skatīšanos - mierīgi - es Tev iemetīšu fb vajadzīgo info.
(Reply) (Parent) (Link)
bettyboob[info]san on January 1st, 2018 - 05:03 pm
es sagaidīju suņu nospalvotā kleitā, jo visu vakaru man blakus valstījās vairāki suņi, par ko es biju pavisam apmierināta. Un mēs visi sēdējām tikai tā kā mums ir ērti.
(Reply) (Link)