02 November 2017 @ 12:28 am
 
Es laiku pa laikam nodomāju, ka mani nekas vairs īpaši šokēt nespēj. Tikai apbēdināt.

Tomēr spēj. "Caur ērkšķiem uz.." briesmu šovs. Spēj. Ček.
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on November 2nd, 2017 - 11:31 am
ak vai, Tu viņu tiešām arī skatījies?! O.o ļoti drosmīgi! man pietika ar atsauksmi Martas atklātās vēstules formā, uff.
(Reply) (Thread) (Link)
dzīvsudrablapsa[info]iive on November 2nd, 2017 - 11:54 am
Es arī nevarēju saņemties. Gribēju jau gluži vai palūgt, lai Martas cilvēki samontē uzskatāmu materiālu, lai nav jāskatās tas viss pašiem, bet nokaunējos prasīt, jo noteikti jau viņiem nav tam resursa. Bet bez redzēšanas savām acīm ir grūti formulēt viedokli, kas nav tikai citu viedokļa atkārtošana.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 2nd, 2017 - 01:03 pm
jā, tā ir, bet es laikam šoreiz negribu sev emocionāli darīt pāri tikai tāpēc, lai varētu izveidot viedokli. uzticos MARTAs vēstulē sniegtajiem faktiem, un tie ir pietiekami šausminoši, lai būtu skaidrs, ka, neatkarīgi no tā, kāds ir paša raidījuma saturs, tā veidotāji ar ētiku un profesionalitāti šai kontekstā nav tuvās attiecībās.
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 2nd, 2017 - 05:24 pm
Jā, es skatījos, jo a) nespēju noticēt, ka tik tiešām kaut kas tāds eksistē; b) šis ir tas gadījums, kad man gribas dzīvot pasaulē ar "atvērtām acīm", lai saprastu, cik pasaule patiesībā jāuztver nopietni/no tās jāuzmanās.

Es vispār par šo, visticamāk, vēl kaut ko ierakstīšu. Bet varu ielikt trigger warning.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 2nd, 2017 - 05:27 pm
viss kārtībā, nav tik traki - es arī arvien vairāk apsveru, vai varbūt nevajadzētu vismaz vienu sēriju kaut kā noskatīties, lai saprastu, vai viedoklis, kas man izveidojies no līdz šim pieejamā, ir adekvāts, bet tai pat laikā arī īsti negribas ar skatījumiem atbalstīt šova veidotājus. ehh.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 2nd, 2017 - 05:46 pm
Jā, par skatījumiem es arī domāju, līdzīgi kā vairs neskatos porno. No otras puses, nevar jau formulēt viedokli, nesaprotot, kas tur īsti ir. Man patiesībā liekas, ka tas šovs reāli ir vēl briesmīgāks, nekā Martas vēstulē parādīts. Un es nevaru par to uzzināt, ja pati nepaskatītos. Tb - moš ir vēl kaut kādi punkti, ko, ja izceļas plašāka diskusija, ir vērts aktualizēt, piemēram.

Plus, es skatos ar piegājienu "es gribu ieraudzīt cilvēkus", jo citādi te mazliet ir tas tricky moments, ka vieni cilvēki dalībnieces iemanipulē debilā, pretīgā šovā, un tad citi pasaka, kā viņām tas nav ok un kā viņas patiesībā ir neadekvātas un ne-lemtspējīgas, t.i. mēs zinām visu labāk un visu izlemsism par šiem "radījumiem".

Un - man ir svarīgi redzēt, kuri "profesionāļi", tostarp tādi, kas ir sabiedrībā zināmi, ir pilnīgi idioti, ja nu jebkad gadās nonākt jebkādos kontaktos.
(Reply) (Parent) (Link)