19 May 2015 @ 12:05 am
 
Esmu iesākusi kādas piecas grāmatas. Vienu no tām vēl pirmajā semestrī. Šaubos, ka visas tās jebkad izlasīšu līdz beigām. Bet grāmatu fragmenti, ko reizēm palasu, man ļoti palīdz.

Vispār es parasti jūtos ļoti vainīga par to, ka lasu daudzas lietas paralēli, jo tas it kā kārtējo reizi apstiprina milzīgo haosu, kas valda manā galvā un manā dzīvē. No otras puses - es daru lietas pārāk lēni, lai tās visas novestu līdz galam. Bet tomēr labi, ka man ir manas piecas grāmatas, ko brīžiem palasīt, tad nav visu laiku jāklausās tajās miljons balsīs, kas man saka, ka haoss ir mana vaina, un es visu daru nepareizi.
 
 
( Post a new comment )
François Pignon[info]pinjons on May 19th, 2015 - 12:16 am
Par multitaskošanu ar grāmatu lasīšanu gan nav ko pārdzīvot - labāk izlasīt piecas vienlaicīgi, nekā ilgstoši mocīties ar vienu grāmatu, lai varētu sākt lasīt pārējās.
(Reply) (Link)
honeybee: saruna[info]honeybee on May 19th, 2015 - 08:07 am
es arī lasu piecas grāmatas paralēli, man šķiet, tas ir pilnīgi okei.

tas ir tāpat kā teikt "cilvēks, kas ieliek ēdienā vairāk kā vienu garšvielu, ir kaut kāds staigājošs haoss, tak izvēlies un neļurkājies apkārt" (lai gan apmēram tā es domāju par cilvēkiem, kas saliek ēdienā 3 vai vairāk dažādas garšvielas)
(Reply) (Link)