13 March 2015 @ 10:41 am
 
Un runājot par dienudusām, kas it kā var palīdzēt - manā dabiskajā diennakts ritmā nekāda diendusa nav vajadzīga (es tādu negulēju pat bērnudārzā, tb - gulēju nomodā un garlaikojos), tad, kad es sāku aizrauties ar diendusām, jau ir skaidrs, ka viss ritms ir nojaukts un sačakarēts, jo patiesībā man gribas nevis diendusu, bet iet gulēt pavisam, jo es vienmēr noguļu par ilgu, mostos šausmīgi vainīga, tāpat neatpūtusies, un vēl paiet ilgs laiks, kamēr es spēju sākt kaut ko darīt.
 
 
( Post a new comment )
honeybee[info]honeybee on March 13th, 2015 - 11:12 am
Esot metode "pirms diendusas iedzert kafiju, uzreiz iet gulēt - un pēc 20 min., kas ir optimālais snaudas laiks, kafija iekiko un tu uzreiz pamosties". Pāris reizes, kad esmu to izmēģinājusi, bija diezgan kruta (bet es vispār no kafijas mēdzu aizmigt)
(Reply) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on March 13th, 2015 - 11:22 am
nu jāāāā....es regulāri dzeru kafiju pirms miega arī naktī, mani tas nekā aizmigt netraucē, plus, es nevaru gulēt mazos laikus, es tik ātri neaizmiegu un man neizdodas atpūsties. es guļu diendusu vismaz divas h (sen par laimi nav gadījies gulēt tādu vispār, jo tas ir psc).
(Reply) (Parent) (Link)
dominika[info]dominika on March 13th, 2015 - 11:22 am
tas parasti cilvēkiem ar zemu asinsspiedienu no kafijas nākot miegs, jo kafija paceļ asinsspiedienu normālā līmenī un ķermenim iestājas atslābums
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on March 13th, 2015 - 11:23 am
mhm, that's me
(Reply) (Parent) (Link)