Trešdiena, 18. Maijs 2005, 02:43


*, originally uploaded by pelikaans.

5am fantastisch-plastisch-electronic-god- maschine

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 02:47
[info]smejmoon

:D

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 02:57
[info]smejmoon

Āāāaāā ..

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 02:57
[info]smejmoon

Saprati?

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 02:57
[info]smejmoon

Aha!

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 03:05
[info]pelican

iiiieeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu...bfff.

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 09:18
[info]4036

teleportējamies, ja? :) uz turieni, kur skaņas kļūst citādas un izskatās tur arī citādāk. re, puķes turpat pie altārportāla jau sniedz pavisam maziņu, bet nojausmu par to vietu. un šķiet pelikānam acīs jau var redzēt kā tur ir (vai tur līst krāsu lietus, ar ko pēc tam var gleznot turpat, paņemot gabaliņu no debess velves? vai tur vislaik skan mūzika, no rīta liekot attaisīt acis rasainajā zālē, dienā liekot dejot un vakarā atkal maigi iežūžinot? vai tur ir?) un tie lūpu kaktiņi... tie patīkami nodod :) čau!

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 13:11
[info]pelican

tur tu pats esi mūzika, kas plūst caur izgarojošiem akvamarīnpērļainiem un violetīgiem pēc avenēm smaržojošiem garaiņiem, tur var pamosties par rasas pilienu un draiski nošļūkt pa zāles stiebru iegāžoties pienenei pašā viducī un tālāk būt par smiekliem, kuri dzidri izbirst pār norūpējušos krokodīlu grumbainajām pierēm. Tur flamingo neveikli sakārtojuši savas garās kājas zem sevis stāsta pasakas, bet kad apnīk tevī pamostās primātu rituālās vudū dejas ap ugunskuriem ritmiski augot pirmatnējam dzīvības spēkam ar karstām vistu asinīm uz pieres, kas sajaucas ar sviedriem līdz tu sasprāgsti miljoniem mazos enerģijas plusiņos un pazaudējot orientāciju virpuļo un pulsē cilvēku asinsvados seksa laikā, sniegpārsliņās, skudras antēniņā, kad tā stiepj, musulmaņu sievietes nolaistajos plakstiņos, Dingosuņa izkaltušajā kažokā..čau:)

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 13:25
[info]4036

no šitā es pavisam nopietni noreibu. lasu vēlreiz un atkal patīkami raibā bilde ar skaņu efektiem nogriežas gar acīm. un man patīk kā tu spēlējies ar vārdiem, veidojot fantastiskas virtenes un tad liec sev un citiem tās uz galvas, tad ar skaļiem saucieniem, laižoties tajā trakajā virpulī. ne, ne, es tā nemāku un man patīk apbrīnot. to augšupminēto valstību es tagad noglabāšu sevī un turēšu, labi, ja :)

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 13:34
[info]pelican: paudis:)

to sauc par koncentrātiņu, ja atšķaida sanāk vesels spainis ar dzērveņu limonādi uz lodžijas, lai atdziest, vēlāk ar kausiņu sev un pārējiem dzimšanasdienas bērniem uzgraužot tikko ceptas vafeles pa virsu. A ko mazi puikas dara savās dzimšanas dienās (nu tad, kad vēl neaicināja meitenes)?

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 13:52
[info]4036: Re: paudis teui aji :)

īstenībā es ne pārāk atceros. arī tagad vēl gadās, kad esam tikai puiki :) bet tajos pirmajos tīņu gados, kad svinējām, sēdējām un spēlējam Doomu tur, vai kādu citu šķaidāmspēlīti. ik pa brīdim sākām ārdīties, ko ātri vien pieklājīgi apslāpēja tās mājas mamma, jo uztraucās par kristāla vāzēm un citiem traukiem. bet vienreiz bija arī tā, ka mamma ciemojās pie draudzenēm un tai draudzenei divas meitiņas-peciņas un viņām, protams, bārbijas. tā es toreiz ar bārbījām arī paspēlējos. protams, tikai tad, kad meitenes neredzēja, bet laikam viņas bija redzējušas, jo vienubrīd aiz stenderes sāka ķiķināt. biju ziņkārīgs nebēdnis, tāpēc vienai bārbijai pavilku kleitiņu pie krūtīm zemāk un domāju, kas tas ir, ko redzu :) īstenībā maziņš būdams biju baigais huļigāns un palaidnis. nedaudz pat kauns tagad ir atceroties.

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 14:08
[info]pelican: !

ooo, es arī baigi dauzijos, bērnudārzā nevis spēlēju ar meitenēm "pūķos un princesēs", lakatiņu aizspraužot aiz matugumijas, bet ar puikām dragāju futeni savos zilajos gumijniekos. Bet dzimšanas dienās mēs, meitenes spēlējām dažādas spēles: piemēram no dažādiem priekšmetiem telpā divas uztaisija šķēršļu joslu, kamēr pārējās aiz durvīm gaida un tad tās ar aizsietām acīm tiek vestas un viņām stāsta visādus stāstiņus, ka tu tagad lien caur garu trubu Indijā, jo bēdz no asā kindžala un tā, cik fantāzija atļauj. Tad bija tāda spēle- baidīšanās, istabā ierīkoja segu namiņu, visas sagūlās rindiņā, izdzēsa gaismu un viena sāka stāstīt šausmu stāstu pašizdomātu, tad otra pārņēma stafeti turpinot jau pa savam.. un tad mamma ienāca istabā ar šķiņķmaizītēm vai torti un visas sāka neganti spiegt :)

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 16:09
[info]4036: Re: !

nu, bērnudārzā savā grupiņā es un vēl viens džeks bijām tādi nedaudz izsitēji - ja kaut kas nepatika, tad tika liktas lietā dūres. un dažreiz mēs draudzējāmies un dažreiz paši metām naidīgu skatu, bet cik atceros, tad savā starpā nekad ar viņu nesakāvāmies. ā, pareizi, un naidīgi dažreiz bijām tāpēc, ka viena un tā pati meitene mums patika. Linda vārdā, tādām lielām acīm un divām bizēm. būtu interesanti viņu tagad redzēt.

bet liekās, ka jums, meitenēm, jautrāk ar visām tām Indijas trubām un spoku stāstiem klājies.

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 09:28
(Anonymous)

Fantastiski skaisti..

S.B.

Trešdiena, 18. Maijs 2005, 12:23
[info]pelican

paldies :)