te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:12 pm: Paldies [info]morloku_karalis par sulas izmaksāšanu. PIN kodu neatceros joprojām - pagaidām visi četri mēģinājumi neveiksmīgi. Bet gan jau.

Un paldies arī tiem, kuri bija atnākuši uz vakardienas pasākumu - neatkarīgi no statusa un palikšanas ilguma. Dažas lietas darītu citādi, bet kopumā šķita visnotaļ ok. Otru tādu gan diez vai drīzumā rīkošu - tur bija pārāk daudz citos pasākumos redzētu seju, bet no regulāriem pasākumiem savējiem ir diezgan mazs points ārpus tusovkas. Ja nu vienīgi iepazīstināšana ar vēl nepublicētajiem autoriem, bet citi to spētu izdarīt daudz labāk.

Simptomātiski, ka jautājumu: "Vai tur var nākt cilvēki no malas?" pirms pasākuma dzirdēju & lasīju pārsteidzoši bieži, kas liecina par vides mazkatla reputāciju. Tas arī ir tas, par kā mainīšanas iespējām tuvākajā laikā būs jāpadomā vairāk. Ir gan pieprasījums, gan piedāvājums, bet tas ir drīzāk latents - neaizšķiltā stāvoklī. Vakardienas stāsti patika un bija interesanti arī "cilvēkiem no malas" - citiem vairāk, citiem mazāk, bet neviens nešķita sprāgstam nost no garlaicības. Cilvēkiem - arī neapmeklētājiem - ir arī vēlme nočekot, kas tāds jauns un kruts "mūsdienu literatūrā". Un arī "mūsdienu literatūrai" gribas, lai to lasa & dzird ne tikai 10-50-100 cilvēki. Vajag tikai iekustināt, parādīt, ka tas ir ne tikai nesāpīgi, bet pat visnotaļ interesanti. No abām pusēm.

Eh, aizvārījos. Anyway, mans vakar lasītais gabals ir šeku. Enjoy.

Comments

[User Picture]
From:[info]invidia
Date:September 5th, 2010 - 03:11 pm
(Link)
Pasākums bija jauks, vienīgi es samulsu mūziķu uzstāšanās brīdī - ir pierasts atrasties pozīcijā ar seju pret mūzikas avotu un tikai, bet te visapkārt plašā lokā cilvēki, kuriem virsū akurāt negribas blenzt. Tāpēc paņēmu žurnālu un izlikos, ka lasu.
Mani interesējošs jautājums - pēc kāda principa tika izvēlēti autori?
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:September 5th, 2010 - 04:56 pm
(Link)
ar mūziku bija mazliet savādi, tas gan. faktiski visas problēmas būtu atrisinājušās, ja es pāris dienas pirms pasākuma būtu sazinājies ar [info]rt un apskatījis visu klātienē. tas turpmākai zināšanai.

autori tika izvēlēti divējādi: labi zināmajiem 80.-to autoriem (Melgalve, Sakss, Žolude, Jansone, Ignats) aizsūtīju ziņu, un lasīja tie, kuri tika/gribēja. 80.-to beigu autoru meklēju, izvētījot Grīnvalda & Brieža atsūtītos tekstus. Ieinteresēja četri cilvēki, taču divi nedzīvoja Latvijā, un Viestura gabals šķita stāstāmāks.

Jūliju (viņa sākumā lasīja par paaudzēm) atradu faktiski netīšām. Iedomājos, ka noderētu kaut kas "nopietnāks", un no sagūglētajiem literatūras akadēmiķiem viņai šķita labākais CV.
Powered by Sviesta Ciba