nihilisma kalnagals

« previous entry | next entry »
Nov. 26th, 2007 | 10:00 am

Nedēļas nogalē notikušajā Tautas partijas (mani smīdina šis nosaukums!) kongresā galvenie pārmetumi partijais vadībai bija lēmumu pieņemšana šaurā izredzēto lokā, ierindas biedru ignorēšana un (tās pašas) tautas uzticības straujā zaudēšana. Nu, uz to visu, piemēram, Šķēle atbildēja, ka vainīgi ir masu mediji un taisnoties neviens negrasās. Bet pats labākais ir cilvēks-unikums, plaša profila speciālists Gundars Bērziņš: "Ja jūs gribat izpatikt atsevišķai sabiedrības daļai, mainiet profesiju, ejiet uz paneli."
TB/LNNK kongresā ĢVK tomēr nedabūja balsu pārsvaru, un Zīle palika savā vietā. Mani mazliet mulsināja tas dīvainais raksts Sestdienā par ĢVK, kura mērķi es tā arī nesapratu. Bez tā, ka viņš ir ambiciozs, varaskārs, mūžam nesaprats un apvainojies, bet, nenoliegism, Latvijas labā šo to arī izdarījis politiķis un (varbūt pat) līderis, viņam, protams, ir arī kompromanti - redz, 99. gadā braucis uz Ēģipti par KKF naudu kā sievas/aktrises Rudolfas producents un sponsors! Par šito es riktīgu ierēcu, jo tas teikums rakstā ir ielikts lielielm burtiem. Nu, vēl jau skaidrības un pilnības labad varēja uzrakstīt ar par sievasmātes mājas remontu un šmucīgajiem iepirkumiem ministrijā!?! Mazliet jau pasmīnu es par šitādu žurnālistiku, kura skandālu meklē sievasmātes podā .. ja tā pavisam godīgi!
Tags:

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {4}

(no subject)

from: [info]tiesibsargs
date: Nov. 26th, 2007 - 03:37 pm
Link

neesmu lasījis rakstu, bet no tevis rakstītā īsti nesaprotu, tad viņš visu normaļi un pareizi darījis?

Reply | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Nov. 26th, 2007 - 03:54 pm
Link

lielākoties jā! bet es nevaru runāt par darba un vadības stilu, jo neesmu kopā ar viņu strādājusi, tāpēc visas remarkas iz sērijas 'viena tante teica' man ir grūti uztvert kā faktus, no kuriem izdarīt secinājumus par ĢVK kā vadītāju un politiķi. šajā gadījumā mani samulsināja divas lietas - pirmkārt, tas, ka pirms pāris dienām viņš stāvēja kopā ar Ēlerti vienā frontē un ir to darījis arī attiecībā uz drošības likuma grozījumiem, okupāciju u.c. jautājumiem, paužot valdošajai koalīcijai un savai partijai pretēju viedokli, un tas ir sakritis ar manu pozīciju šajos jautājumos. tāpēc es īsti nesapratu šī raksta mērķi, kas tomēr publicēts Ēlertes izdevumā, jo izklāsts ir stipri neviennozīmīgs - es beigās tā arī nesapratu, vai viņš tiek taisīts par 'labo' vai par 'slikto'. otrkārt, man kategoriski nav pieņemams žurnālistu stils rakstīt par skandāliem no 'sievasmātes poda'! no Ināras Egles es patiesībā to negaidīju ... Vēl jau varam runāt par principu 'lai pirmais met akmeni tas, kurš bez grēka'. Turklāt, runājot par Latvijas politiķu un vadības elites kompromantiem, man prasās ievērot kaut kādus vienlīdzības kritērijus būtiskuma kategorijās. A, to salīdzinot kaut kādu Jūrmalgeitu un digitālās televīzijas afēru ar braucienu uz Ēģipti - skan drusku tendenciozi :D

Reply | Parent | Thread


(no subject)

from: [info]tiesibsargs
date: Nov. 26th, 2007 - 04:38 pm
Link

nū, saukt dienu par Ēlertes izdevumu būtu maigi izsakoties pārspīlēti. mani tas tieši priecē, ja laikraksts var būt tik objektīvs un kritizēt arī šādus cilvēkus.

un kas vainas sievasmātes podam? korupcija paliek korupcija, te vnk pie mums lv ilgu laiku pieņemts bijis čerez žopu (lasi - ģimeni, radiem, draugiem) visu kārtot, bet tas to nepadara par normālu.

a par grēkiem, vai tad pati nesaproti... tad jau neviens neko nedrīkstēs pateikt. a masu medijiem ir pienākums!

Reply | Parent | Thread


pata

(no subject)

from: [info]pata
date: Nov. 26th, 2007 - 05:21 pm
Link

Mans profesionālais kretīnisms paģēr vienādu attiekmi (jeb vienotu pieeju) visiem, nevis kļūt tendencioziem principa pēc - kāda uts jau katram jāatrod (un katram jau kāda arī ir, tikai jautājums - cik liela un ar kādu ietekmi/tālejošām sekām!). Negribu mest objektivitātes akmeni nevienā no avīžu lauciņiem. Es tā vairāk ar skeptisku smīnu uz lietām skatos, lai gan patiesībā vajadzētu norobežoties līdz līmenim, ka mani taču tas neskar, so - "who cares? not me!"

Reply | Parent