Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:40: U S and A
Biju domājusi šogad baigi nesekot līdzi ASV vēlēšanām un jo īpaši balsu skaitīšanai, jo bija skaidrs, ka tas būs garš process - nevis Election Day, bet Election Week. Tāpat arī bija diezgan skaidrs, ka ja nebūs baigais uzvaras landslide kādai no pusēm, tad būs kašķis par rezultātiem, aizsākot Election Month(-s).

Bet, nu, tomēr nagi niez refrešot ziņas un ir spriedze! Būs Baidenam Florida vai nē? Arizona ir!? Vai tomēr nav!? Un Viskonsīna? Un tagad Džordžija?!

Bet tad es domāju, hesus, ja man te dīķa otrā pusē jau ir neliels satraukums, tad kā ir ASV balsotājiem. Ai mīn, sāk jau parādīties tagad emociju izvirdumi mītiņu veidā, bet, kad beidzot paziņos rezultātus, tad liekas, ka tai spriedzei tā vien prasīsies izvirst, un ar Trampu dāsni laistoties ar dusmu degvielu, uff, tāda šķērma sajūta.

Comments

[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 07:26
(Link)
Tikko apskatījos ziņas, ka joprojām vēl nekas nav skaidrs, balsis vēl tiek skaitītas, bet Tramps jau paziņojis visādus paziņojumus, kā viņam ir nozagta uzvara un kā vēlēšanās esot notikušas briesmīgas krāpšanās, utt. Lai gan atlikušajos štatos viņš joprojām ir vadībā. Un ja viņš tomēr uzvarēs, tad kas būs - pēkšņi izrādīsies, ka vēlēšanas ir notikušas korekti un viss kārtībā? :D
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:6. Novembris 2020 - 08:37
(Link)
Nu vispār tā arī bija iepriekšējās vēlēšanās 2016. gadā. Tramps brēca, ka vēlēšanas ir rigged, bet tikko kā uzvarēja, tā viss kārtībā.

Bet nu Džordžija! Tik tuvu!
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:6. Novembris 2020 - 11:15
(Link)
Vēl es tikko noskatījos kompilāciju ar Trampa atbalstītāju protestiem pie balsošanas punktiem - dažos štatos viņi pieprasa pārtraukt balsu skaitīšanu, kamēr citos pieprasa turpināt skaitīšanu. Ai, farss.
[User Picture]
From:[info]juuuda
Date:6. Novembris 2020 - 14:32
(Link)
vai ne, es vislaik slēguļoju cnn, vnk neizturami :D
Powered by Sviesta Ciba