Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:02: Tauks nav draugs

Comments

From:[info]
Date:25. Marts 2010 - 23:24
(Link)
es nez, man ne veģetārisms, ne vegānisms šinī ziņā neko nav mainījis. kāds biju rausītis, tāds arī tagad pa pasauli veļos.
[User Picture]
From:[info]piile
Date:25. Marts 2010 - 23:31
(Link)
rausīšisms nav korpulence, bet gan normāls, veselīgs ķermeņa svars. :)
From:[info]
Date:26. Marts 2010 - 02:07
(Link)
bet ja vienīgais, kā gribas sevi redzēt, ir anoreksiskās-pusdzīvās meitenītes tēls, akvaivai.
[User Picture]
From:[info]piile
Date:26. Marts 2010 - 12:25
(Link)
:( tas ir briesmīgi. prātā uzreiz uzpeld isabelas caro skumjā seja, šausmas. ķmi 26 ir tieši uz robežas, nekas briesmīgs. turklāt ķmi neņem vērā cilvēka uzbūvi - vai viņam smagāki kauli, vairāk muskuļu. tad sanāk, ka ļoti vingrs cilvēks skaitās "resns". tās visas ir muļķības!
ja gribas drusku notievēt, obligāti sports & vairāk svaigu augļu & dārzeņu. tas notiks lēnām, pa drusciņam, bet notiks. bet badojoties var tikai sačakarēt savu veselību. diez ko skaists cilvēks nav, lai arī cik tievs, ja viņam krīt ārā mati, zobi, viņš guļ komā.
papildus es tevi kārtīgi sapurinu, iekams nesaprati manu nostāju! :)
From:[info]hessin
Date:26. Marts 2010 - 00:10
(Link)
jē, izrēķini, vai ĶMI ir normāls, gan jau, ka normāls, ja gribas slaidāk, tad jāsāk vingrot un tauciņi ar muskuļiem jāaizstāj
From:[info]
Date:26. Marts 2010 - 02:10
(Link)
normāls viņš diemžēl skaitās līdz pat 26.5, kas jau ir waaaaay over too much.
un vingrošana jau nav nekāda amerika, vai ne, tomēr ģenētiku ar to izmainīt nevar, vai ne. pēdējoreiz, kad izskatījos tā, kā gribēju, pārtiku no 600 kcal dienā un sportoju 4x nedēļā. nezinu gan, vai tā var ilgtermiņā.
From:[info]hessin
Date:26. Marts 2010 - 18:41
(Link)
BMI mēraukla gan jau, ka ir veselības aspekts, ne skaistuma industrijas. Un tik un tā -- ir iespējams taukus aizstāt ar muskuļiem, būt slaidākai, bet smagākai. 90-60-90 nav etalons, tad ir dēlis. Varbūt jau ir tāda ģenētika, kas neļauj noformēt muskuļus, bet hm.. pēc sporta nodarbībām vajag olbaltumvielas ēst, lai ir musīšiem no kā sadzīt & veidoties lielākiem.
Skaistuma ind. un visādi sieviešu portāli sačakarē smadzenes. Visiem. Bet dažām sačakarē tik tālu, ka jājautā, kā noturas uz tiem sērkociņiem, tik ārprātīgi tievas, ka vairs jau nav tik smuki. (ok, pieļauju, ka ir gadījumi, kad tās ir citas vielmaiņas problēmas, bet man zināmie gadījumi nāk komplektā ar pārspīlētu kosmētikas, matu, nagu u.c. atribūtu mākslīgu pielietojumu, kas dod mājienu, ka problēmas nav ar vielmaiņu )
Un vēl jau saka, ka problēma ir galvā, ja visu laiku (ne)ēd, kā nomest svaru, tad nekas arī nesanāk.

Wiki normāls ir rakstīts līdz 24.9.
Ceru, ka neizklausās pēc moralizēšanas vai tamlīdzīgi, tikai mans viedoklis.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:26. Marts 2010 - 19:10
(Link)
jā, starp citu, tie sieviešu žurnāli ir kaut kādas šausmas. es te tādā labvēlīgā informācijas vakuumā dzīvoju - ne tv skatos, ne rādžu klausos, no ziņām tikai tvnetam izskrienu cauri un viss ļoti labi. a te man pagāšnedēļ saveda kaut kādus sieviešu žurnālus, es izskrēju cauri, a tur visas tādas smukas, sakrāsotas, fotožōpētas, ka man pēkšņi sāka uzmākties domas par izskatu un tā trūkumiem. tāpēc steidzīgi noliku žurnālus malā un labāk lasu grāmatas.
From:[info]hessin
Date:26. Marts 2010 - 19:58
(Link)
informācijas vakuums ir labākais, kas var notikt. Bij man tādi laiki arī.., bet tagad darbā ik pa laikam jāpaklausās radio (kolēģi bez tā nevar pastrādāt), kur regulāri skan Backstreet boys (Star FM ar savu pliekano repertuāru bieži atkārto dziesmas), bet tas ir labāk par Swh, kur ir ārprātīgi daudz reklāmu un dažas no tām izsauc WDF???(vistrakākā -- "cik neērti, ka sievietēm dažas vietas var izraisīt diskomfortu"). Laikam arī kolēģiem apnika, tāpēc pārslēdzās uz to star fm.

bet vēl tie ļaunie žurnāli kultivē, ka vīrieši un sievietes ir atšķirīgi (marss vs venera), citādāk domā (un tāpēc jāpērk žurnāli, lai zinātu, ko tad ar to radību - vīrieti - lai dara :)), bet nesen GEO tika apgalvots, ka tas ir meli, un mītu uztur tie paši sieviešžurnāli un attiecīgo grāmatu autori - profit!
Pa lielam jau nekāda dižā atšķirība nav, cik nu sociālās lomas ietekmē uzvedību.
From:[info]
Date:26. Marts 2010 - 23:37
(Link)
man nevajag muskuļus, manā lauciņa specifikā pietiek ar "galvu noturēt, pildspalvu / otu pacelt". un es labāk gribētu būt vārgs sērkociņš, ne veselīga kolas pudeles formu jaunkundze. un jā, es apzinos, cik ļoti industrijas izskalotas smadzenes man ir, un mani tas nemaz neuztrauc. man patīk trauslums. žēl, ka ģenētiski esmu ieprogrammēta būt par veselīgo mātīti-komjaunieti, ne balerīnu.
From:[info]hessin
Date:27. Marts 2010 - 16:48
(Link)
ne jau par kultūristi uzreiz jākļūst. Veselā miesā vesels gars, tas arī viss.

Un arī otas cilāšana var prasīt muskulīšus (pēc pieredzes)
:)
From:[info]hessin
Date:26. Marts 2010 - 00:11
(Link)
+ muskuļi ir smagāki par tauciņiem
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:26. Marts 2010 - 00:24
(Link)
es mēģinu Tevi visu laiku noķert skaipā, lai pārliecinātu kļūt par bioinformātiķi, bet kā nedabūnu rokā, tā nedabūnu :(
From:[info]hessin
Date:26. Marts 2010 - 18:44
(Link)
jā, es izvairos no instant messaging, cause it's INSTANT (attention needed, panic, panic )
Tā vietā izvēlos ik pa laikam veikt kādu lēnu asinhronu saziņu i cibā, i epastos.
Bet nu ok, kad dienas darbi būs padarīti, tad i šovakar, i katru vakaru turpmāk pielūkošu, lai zaļā ikona deg.
Es gan nezinu par to bioinformātiku :D
Powered by Sviesta Ciba