Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:02: Tauks nav draugs

Comments

[User Picture]
From:[info]piile
Date:25. Marts 2010 - 21:26
(Link)
daudz ko tajā blogā esmu pētījusi, pārbaudījusi (cik varu, nebūdama zinātniece šajā jomā) - liekas sakarīgi. veģ dzīves veids man ir morālitātes mudināts, bet no citiem plusiem neatteikšos. :)
veģ ēdienkarte var būt pilnībā sabalansēta: nav nekas tāds gaļā/pienā/olās ko nevar aizstāt ar augu (labi, ieskatam baktērijas ar' - lai tiktu pie b12 utt.) valsts produktiem. uzsvars te ir uz holesterīnu, kas sevišķi veicina aptaukošanos, asinsvadu nosprostošanos - & augu valstī tas neeksistē!
par baltajiem miltiem, cukuru gan piekrītu. vispār par pusfabrikātiem, ultrapārstrādātiem produktiem ir jāšausminās. & cilvēki brīnās, ka slimo! ja gāz mistkasti iekšā, ko gaidi, ne? you are what you eat.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:25. Marts 2010 - 21:30
(Link)
es arī negrasos teikt, ka vegāniska vai veģetāra diēta nevar būt sabalansēta - es pati savulaik biju veģetāriete un tagad arī gaļu ēdu maz.

ko es toties vēlos teikt ir tas, ka diezin vai vajag izkārt kliedzošu karogu - TIKAI VEG IR LABS. sabalansēta var būt gan vegāniska, gan veģetāra, gan ēdienkarte ar gaļu. cilvēki tak visādi dzīvo un kamēr ir veseli, tikmēr viss ir ok.
[User Picture]
From:[info]piile
Date:25. Marts 2010 - 21:32
(Link)
piedošan par propagandēšanu, es laikam savādāk nemāku. pārāk liels emocionāls ieguldījums!
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:25. Marts 2010 - 21:35
(Link)
tas nekas, padod man tikai kādu ārstu, kas saka, ka slimības rodas TIKAI galvā vai visādas Aelitas Folkmanes ar pretvakcīnu propogandu un es arī palieku pārlieku emocionāla :D
[User Picture]
From:[info]piile
Date:25. Marts 2010 - 21:39
(Link)
par šo nācās feini nosmieties:
http://www.youtube.com/watch?v=BWE1tH93G9U

:)
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:25. Marts 2010 - 23:49
(Link)
toč labs! parasti cilvēki domā, ka viss no dabas = homeopātisms, bet patiesība diemžēl ir tieši tik satriecoša, kā onkulis tur stāsta.

aber no otras puses - ja cilvēku var izārstēt ar placebo, tad es ar visām četrām par. tamdēļ arī nemēdzu atrunāt cilvēkus, kas ar spīdošām acīm stāsta, ka homīšzāles izārstējušas, no to lietošanas - jo placebo efekts ir ļoti laba lieta, bez tam, jo dārgāks placebo, jo labāks efekts, tādēļ kā tādas tās pieņemu arī homīšzāles un peace on earth, jo ho hō.
Powered by Sviesta Ciba