Svētkus var sarīkot vienmēr

Feb. 22nd, 2012 | 12:37 am
From:: pamplemousse

Tātad, es liecinu, ka tas iet:
1 ola, pusglāze cukura, 3 lielas ēd.k. krējuma, 4 ēd.k. miltu, vaniļas cukurs un cepampulveris ir viss, kas vajadzīgs, lai uztaisītu mafinus. Nē, man tiešām nebija ne sviesta, ne eļļas, ne linsēklu, un nekāda katastrofa nenotika. Varbūt bez šitā vispār var iztikt, ja tā? Es vēl daudz eksperimentēšu, cerams.
Grūtāk bija tos izcept. Es novilku laiku ēdot kamambērtomātmaizes, dzerot tēju un skatoties Black Books pirmo sēriju, klausoties foršuforšuforšu mūziku, piezvanot uz mājām, un tikai tad saņēmos. Tur, ārā, tagad bija satiekami visi tie, kas parasti slapstās no dienasgaismas, tagad es viņus redzēju cepjam siermaizes, bet drīz vien virtuve jau bija pilnībā mana. Iepildīju mafinus formiņās, pa vidu ieliekot persiku ievārījuma un riekstu šokolādes gabaliņus. 20 minūtes, lasot franču dzeju un gaidot. Voilà! Perfekti smaržo un es pat iztiku bez veikala.
Tagad pat tika eksekūtēti 2, izdzerta vēl viena lielā zaļā tējas krūze, iesākta visai iepriecinoša filma "Easy A" un visas pārestības aizmirstas.
Lūk! Žēl tikai, ka rīt tomēr agri jāceļas.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.