Kārtējais |
[27. Nov 2016|19:27] |
|
|
|
Comments: |
| From: | tvarj |
Date: | 27. Novembris 2016 - 21:01 |
---|
| | | (Link) |
|
Austra
| From: | oblica |
Date: | 27. Novembris 2016 - 21:03 |
---|
| | | (Link) |
|
Ļ.tautiski? Tip siļķe, biezpiens un bukstiņputra?
ē, ko? austrā tiešām ir lielisks brančs, ar plašu izvēli un nepārspējamu cenu un arī darbalaiku
| From: | tvarj |
Date: | 27. Novembris 2016 - 23:00 |
---|
| | | (Link) |
|
nnnēee... tur ir pa druskai no visa. pēdējā, kur es biju, piemēram, bija kaut kādi ārkārtīgi garšīgi rīsa nūdeļu salāti un cūkgaļas ribas, kas bija tik treknas un tik ilgi sautētas, ka pašas kusa mutē :D
Es pēc Austras parastās ēdienkartes esmu gana vīlies lai mēģinātu vēlreiz.
| From: | milda |
Date: | 27. Novembris 2016 - 23:25 |
---|
| | | (Link) |
|
Mhm. Man ar tāds pats secinājums. | |