oblica - 1:1 ar Belēviču. [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

1:1 ar Belēviču. [4. Nov 2015|09:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

1. "Jaunu ĀP automašīnu iepirkumam pieteicās 9 pretendenti un automašīnas būs par 48 tūkstošiem ieskaitot PVN lētākas nekā iepirka Ploriņa kungs [..] automašīnu ietaupījums aizies lielākam skaitam jaunu automašīnu iepirkumam, lai darbiniekiem ērtāki darba apstākļi un pacientam labāks pakalpojums".
Kā saprast šo kalambūru, rēbusu, kosmosu vai kas nu tas ir:
1) jaunu āp mašīnu iepirkums ir tomēr lietotu mašīnu iepirkums un par pārpalikušiem 48 tk tajā skaitā pvn, tiks nopirktas esnezcikmaksā - 1-2 JAUNAS mašīnas vai
2) iepirkums sludināts uz mazāku apjomu nekā vajadzīgs un, ja neietaupītos tie 48 (t.sk. pvn) tk, viena NMP brigāde kādā nebūt Krāslavas novadā un otra, piem., Kuldīgā pārvietojas kājām vai tiem iegādā ričas ar statīvu sistēmu pudelēm, vai
3) tiek pirkts rezervei (bet tad tas arī liecina vai nu par nesaimnieciskumu, jo stāvēs liekas, vai nepietiekamu iepirkuma apjoma sludināšanu) vai
4) guli mierīgi, jo Veselības Ministrs par Tevi rūpi tur un valstī viss ir kārtībā.

/paņem popkornu, iekārtojas ērtāk, kļūst interesanti...
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:4. Novembris 2015 - 10:19
(Link)
es šitai vīkendā pieķeršos izteiksmīgu truseļu šopingam, pēc tam pieprasīšu privātu vizīti, jo kautkā pastiprināti Tevi skaut gribās :)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:4. Novembris 2015 - 10:48
(Link)
:))
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:4. Novembris 2015 - 12:46
(Link)
Neko nezinu, bet rezerve tur ir. Kad viņiem Rīgā beidzās līgums ar to armēni vai čečenu un nācās fiksi kaut kur salasīt autoparku, ar ko apkalpot Rīgu, tas diezgan saprāīgā termiņā izdevās, jo pie sētas stāvēja rezerves un no ekspluatācijas izņemtais autoparks, kuru vajadzēja bišķi pieremontēt un varēja gāzt dzīvē.

Bet rezervei tur ir jābūt gan, jo tie auto taču regulāri ir jāsūta uz apkopēm un tamlīdzīgi, tās var kļūt par remontiem un ievilkties. Tāpat arī regulāri pa kādai tiek sasists utt.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:4. Novembris 2015 - 12:56
(Link)
Ar Mamedovu :)

Ak šitā? Vai nebija jāsludina iepirkums pirms līgums beidzās, nevis pa sētmalēm jālasa? Un kā tad viņi visas sertifikācijas izgāja, salikās csdd uz operatīvajiem statusiem un tā ar tām lamatām?

Lai gan esmu dzirdējusi, ka Mamedova autoparka elementiem arī vienam otram jumts tecējis...
[User Picture]
From:[info]termostats
Date:4. Novembris 2015 - 13:05
(Link)
Es jau rakstīju, ka neko nezinu. Bet tur bija tā, ka Ploriņš domāja, ka šie kopā ar Mamedovu varēs vest veikalu saules mūžu, tāpēc tur neviens uz šo īpaši neiespringa. Atnāca Belēvičs, pateica, ka nekā nebūs un piegrieza ciet to variantu asap termiņā - laikam izdomāja, ka labāk kaut ko sashēmot savu resursu ietvaros, nevis vēl gadu (vai cik mums LV minimāli velkas iepirkumi) barot čečenu.