oblica - [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Sep 2015|17:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]nova
Date:4. Septembris 2015 - 19:38
(Link)
vot par lidokaīnu man viss ir skaidrs, patiešām, bet ar restotām karbonādēm pavisam neskaidrs. jo nekad nav garšojis, tāpēc iedomājos - a ja nu tīri vizuāli cilvēks sailgojies pēc veciem 90-to laikiem":)
man vispār negaršo nekas no sērijas makaroni ar majonēzi un pelmeņi ar kečupu
From:[info]nord
Date:4. Septembris 2015 - 19:46
(Link)
Es domāju nevienam pēc garšas negaršo arī šņabis, bet reizēm dvēsele peasa :)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:4. Septembris 2015 - 20:31
(Link)
naah. man garšo šņabis.
[User Picture]
From:[info]romija
Date:4. Septembris 2015 - 20:50
(Link)
cik nopietni to uztvert %? :]
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:5. Septembris 2015 - 12:23
(Link)
100. man patīk ka mazliet atsit metālu. un man patīk, kā dedzina pāri mēlei līdams barības vadā.

nē, nu, es nekad nebučotos ar šņabi, kā es kādreiz bučojos ar konjaku, bet, jā, man garšo šņabis.
From:[info]nord
Date:4. Septembris 2015 - 20:57
(Link)
Tieši pēc spirta garša? Pati garša, garša?
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:5. Septembris 2015 - 12:23
(Link)
pēc metāla, pēc grauda, ļoti patīk.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:4. Septembris 2015 - 23:00
(Link)
man nudien dvēsele neprasa negaršīgas lietas, I mean, kuras man negaršo. dvēsele biežāk prasa visādus smalkumus, kuriem pietrūkst vai nu naudas, vai gatavošanas laika, vai abu
[User Picture]
From:[info]str
Date:4. Septembris 2015 - 20:15
(Link)
A kas tev garšo? Ti tu jau neko neatzīsti
[User Picture]
From:[info]nova
Date:4. Septembris 2015 - 21:00

lūdzu, nedaudzi piemēri

(Link)
man garšo alus;) aitas piena siers, visi ļoti cietie sieri, bifeļmātes piena mocarellas siers ar vietējiem Ķekavas tomātiem un svaigu baziliku, jēra gaļas zupa un/vai sautējums ar kāpostiem, kūpināts ziemeļbriedis ar sarkanvīnu, mazi, brūni, kraukšķīgi sacepti asarīši, speķis uz bezrauga rupjmaizes ar lokiem, cūkgaļas šašliks armēņu gaumē ar asu mērci, sacepti ķirbji ar papriku, burkāniem un tomātiem, zaļo lapu salāti ar avokado un sačukstinātu bekonu vai smalki sagrieztu brinzu vai paipalu olām, man garšo siermaizes ar zemenēm vai pīlādžu želeju, Lapzemes siers ar smiltsēŗkšķu želeju, rupjmaizes kārtojums (rupjmaize briedināta melnā balzama un dzērveņu sulas mikslī), un man garšo Kalvadoss, it viss, un ja kāds ne visai, tad to var labot ar ābolu sulu!:)P
un neiekārdināt man ne ar frī ar majonēzi, ne kečupainiem makaroniem, ne karbonādēm ar vai bez restēm, viss lētais 70.-90.gadu širpotrebs man negaršo nemaz. kotletes man arī negaršo.
[User Picture]
From:[info]str
Date:4. Septembris 2015 - 22:09

Re: lūdzu, nedaudzi piemēri

(Link)
gaumīgi
[User Picture]
From:[info]nova
Date:4. Septembris 2015 - 22:55

Re: lūdzu, nedaudzi piemēri

(Link)
gaumīgi vai negaumīgi, man pie dirsas, jo vienkārši garšo visvairāk. un šī man ir mīkla, kā cibiņi, kuri virtuvē ar prieku darina peresmalkas lietas, pie kurām man personīgi bail ķerties, var sasiekaloties uz makaroniem ar kečupu. lūk, gadsimta mīkla.
un man arī nav nostaļģijas pēc veco laiku ēdieniem, ja nu vienīgi vecmāmiņas sietais cietais siers un krustmātes uz uguns plīts ceptās mīkstās siržupankūkas
[User Picture]
From:[info]str
Date:4. Septembris 2015 - 23:16

Re: lūdzu, nedaudzi piemēri

(Link)
varbūt tieši tāpēc?

[User Picture]
From:[info]nova
Date:5. Septembris 2015 - 08:56

Re: lūdzu, nedaudzi piemēri

(Link)
Es nepavisam nesapratu š jautājumu:( kas tāpēc un kam kāpēc:(