lūdzu, nedaudzi piemēri |
4. Sep 2015|21:00 |
man garšo alus;) aitas piena siers, visi ļoti cietie sieri, bifeļmātes piena mocarellas siers ar vietējiem Ķekavas tomātiem un svaigu baziliku, jēra gaļas zupa un/vai sautējums ar kāpostiem, kūpināts ziemeļbriedis ar sarkanvīnu, mazi, brūni, kraukšķīgi sacepti asarīši, speķis uz bezrauga rupjmaizes ar lokiem, cūkgaļas šašliks armēņu gaumē ar asu mērci, sacepti ķirbji ar papriku, burkāniem un tomātiem, zaļo lapu salāti ar avokado un sačukstinātu bekonu vai smalki sagrieztu brinzu vai paipalu olām, man garšo siermaizes ar zemenēm vai pīlādžu želeju, Lapzemes siers ar smiltsēŗkšķu želeju, rupjmaizes kārtojums (rupjmaize briedināta melnā balzama un dzērveņu sulas mikslī), un man garšo Kalvadoss, it viss, un ja kāds ne visai, tad to var labot ar ābolu sulu!:)P un neiekārdināt man ne ar frī ar majonēzi, ne kečupainiem makaroniem, ne karbonādēm ar vai bez restēm, viss lētais 70.-90.gadu širpotrebs man negaršo nemaz. kotletes man arī negaršo. |
|